| Ion1989 a întrebat:

Pentru prima data am fost angajat la o firma cu contract de munca, lucram undeva la un depozit si erau vreo 20 de angajati si in viata mea nu am mai vazut oameni asa de prosti, retardati, tampiti, barfitori, umblau numai cu parul in ochi, numai rau faceau, toata ziua doar se certau, se injurau, se bateau, in timp ce munceau, carau marfa si incarcau in niste masini si numai scandal faceau, numai isi bateau joc de altii, tipau, mi-au facut si mie probleme. M-au incuiat de vreo cateva ori intr-o baie si culmea acolo la firma aia era un patron si o patroana si patronul ala era asa de prost ca nici macar nu stia sa isi puna firma la punct si daca ii ziceai ceva se enerva repede ori tipa, ori doar vorbea urat, jignea si patroana aia era o proasta, tot cu nervi si scandal era. M-a enervat ca imi venea sa o omor, naiba sa o ia si de acolo de la firma mai mergeam acasa la patron sa lucrez si acolo era un mosneag, tatal patroanei si ala prost doar vorbea urat si doar scandal facea si pana la urma am lucrat doar cateva luni si nu am mai rezistat. Am facut niste prostii si am fost dat afara in suturi de acolo, nu imi pare rau de nimic, toti angajatii care erau la firma aia toti erau niste prosti, umblau numai cu minciuni, numai cu parul in ochi, daca le ziceai ceva vorbeau numai urat pana si tabla care era pusa pe acoperis la depozit era pusa stramb.
I-am zis la proasta aia de patroana ca angajatii imi fac probleme, ma injura si cica imi zice "pentru ca nu esti cum trebuie" ia masuri fa ceva in mortii tai de proasta, inainte am mai lucrat si pe la alte firme dar nu eram angajat si nicaeri nu erau asa oamenii, in alte locuri erau chiar prietenosi nu se jigneau, se intelegeau unul cu altul, doar la firma aia era jale. Cea mai proasta firma, cu cei mai prosti angajati si cei mai prosti patroni care nu fac absolut nimic la firma aia, se mai uita si urat la tine, se stramba si asteapta doar banii din vanzari, din venitul firmei, nu stiu cum se nasc astfel de oameni, specimene din astea. Oamenii astia ar trebui stersi de pe fata pamantului sa nu se mai nasca, dar cel mai tare m-a enervat atunci cand ziceam ceva si nimeni nu ma credea, nimeni nu facea nimic si aia continuau sa isi bata joc, sa faca probleme, oameni batrani si asa de nesimtiti si necivilizati, unde sunt cei 7 ani de acasa?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Ion1989 : vreo 20 de angajati si in viata mea nu am mai vazut oameni asa de prosti, retardati, tampiti...cei mai prosti angajati si cei mai prosti patroni"

Neluțu mamă, da' tu ești bine?

| StoicAnalysis a răspuns:

Pana mea, macar te-ai descarcat aici in comentarii laughing. Mai in toate locurile de munca se barfeste si se critica. Nu ai ce sa faci decat sa-ti schimbi perceptia asupra lor. Insa daca te simti batjocorit ( gen cu farse prostesti sau cu insulte rau intentionate ), recomand sa pleci inca din prima zi. Nu merita sa ramai acolo.

| Ion1989 explică (pentru StoicAnalysis):

Dar chestia e ca nici nu mai sunt acolo, am fost dat afara si inainte am mai lucrat si pe la alte firme si oamenii nu erau deloc asa la alte firme

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Foarte subiectiv. Ne-ai înșirat o chestie de drama-queen și ne întrebi unde sunt cei 7 ani de acasă ai unora. Răspuns: get a life si mergi mai departe, lumea nu e cum vrei tu sa fie. Nimeni nu e perfect, nici macar tu.

| eliancodrut a răspuns:

Rezulta ca 20 de oameni si patronii sunt prosti, doar tu esti destept. Asa-i?