Unor oameni le place aventura scrisa in carti altora le place dragostea, eu prefer aventura, eu detest twilight, dar unor le place deoarece ei prefera ambele subiecte spuse mai sus, eu inca cred ca e handicapat twilight mi se pare o prostie, vampiri care se indragestesc de oameni, fugi deaici... M-am saturat sa vad oameni care tipa si fac criza cand aud ca a aparut noa carte Twilight. Dar oricum am niste colege si le place twilight dar au recunsocut si ele ca se vor lasa, acest film este de moment. Va fi uitat usor "Twilight"
Pai nu pot fi fani si sa-l urasca in acelasi timp. Ce ai vrut sa spui prin expresia asta? Gramaticuta cam grea, asa-i?
Un motiv foarte bun ar fi calitatea cartilor. Cartile sunt foarte frumoase sa stii, dar filmul intr-adevar, lasa de dorit.
Eu sunt fan Twilight, si cred ca au devenit faimosi pentru ca este o poveste de dragoste si in acelasi timp de actiune si suspans.este o poveste unde se vorbeste mult despre sentimente, tradare, iubire, sentimente pe care multi tineri le simt la randul lor.si probabil si pentru ca personajele sunt vampiri si varcolaci
anonim_4396 întreabă: