| Lol_1641 a întrebat:

Plictisealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Voi ce faceti cand va plictisiti?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa de activitate își spune cuvântul!
Nu am timp de așa ceva, cel mult o relaxare.
Pa, pa.

| gabriela a răspuns:

Plictiseala? la ce varsta? ...asculta muzica, pentru relaxare, apoi cauta-ti preocupare...

| cornel a răspuns:

Ascult muzica
stau si ma joc la calculator
stau la tv
sau vorbesc la telfon

| kidulinha a răspuns:

Eu ma uit la filme. Sau strang fundite pe TPUlaughing) In ultimul timp am chef sa dansez. De vreo 3-4 zile. Si cand ma plictisesc pun o melodie si incerc cativa pasi pe care bineinteles i-am vazut prin filmelaughing Cititul ma adoarme... A da. Sau intru pe Divahair.ro, starshiners.ro sau ma joc conquistador. Astea mai rartongue Acum sincer sunt foarte plictisita. Am chef sa fac curat, dar sunt Rusaliile si nu pot sa fac yawn. Am si eu chef o data pe an si atunci e interzis rolling eyes uf. Uita-te la "the lake house" :X E genial. Sau la "bring it on " toate filmele. Sau la Step up ( 1 si 2 ). :X n-ai cum sa te plictisesti vizionandu-le.

bft :*

| danycosty a răspuns:

Pai eu astept sa plece plictisealalaughing...glumeam de obicei ascult muzica, adica mai tot timpul si daca ai melodii bune sa-ti vina idei pana la urma, dar eu cel putin nu ma plictisesc deloc pe TPU si pe net in general.
Mai ma uit la Tv mai des pe discovery la "top gear","the ultimade surival", etc. sau seara pe Prima tv, Antena1 la emisiunile de divertisment.
Mai ies cu prietenii la footbal, sau ne plimbam cu bicicletele.

| D[:x] a răspuns:

Cand te plictisesti poti citi o carte, poti sa te uiti la Tv, sa vorbesti si sa te intalnesti cu prietenii tai, sa iesi afara, sa faci curatenie in cameralaughing, sunt o multime de lucruri de facut cand te plictisesti. Sper ca te-am ajutatwinking

Întrebări similare