| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Recent am văzut un canal de tarot în romana și ma gândesc sa ma abonez la el! Ideea este ca pe acel canal deși are putini abonați sunt foarte multe videoclipuri destul de interesante cu privire la cum sa inveti sa citești în tarot, ritualuri cum sa se îndrăgostească o persoana de alta persoana sau sa se despartă de alta persoana si chiar horoscoape personale diferite de ceea ce vezi la televizor! Femeia aceea după părerea mea oferă niște sfaturi bune și ma gândesc sa ma abonez la canalul ei dar am văzut multe comentarii negative în care abonații ei o blamau pe ea deoarece nu li s-a întâmplat ce a spus ea cu horoscopul și nu a mers ritualurile sau nu a fost ea destul de clara despre cum trebuie făcute acele ritualuri! Adică ea spunea detaliat despre cum trebuie făcute ritualurile pe luna plina și cum trebuie sa ai un anumit tip de lumânări ca altfel nu funcționează dar lumea o blama tot pe ea ca nu explicat cum trebuie! Voi ce părere aveți despre astfel de canale de YouTube cu tarot, horoscop, ritualuri și new age? Merita sa ma abonez la astfel de canale și sunt folositoare sau sunt alta făcătură iar persoanele care prezintă astfel de canale sunt doar începători fără experienta care copiază alte canale din alte țări? Voi ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Cum ar fi sa citesti Biblia si sa lasi satanismele astea la o parte.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MAteiLaAjutat):

Cum sunt satanisme? Sunt spirituale

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Sint satanisme pentru ca fac concurenta godporatiei pentru banii si atentia ta. Bor-ul si celelalte culte vor exclusivitate.