| deyutzyk97 a întrebat:

Sal de cand am inceput generala acum 2 ani.nu pot depasi media 7 la matematica. poate e profesorul de vina.pe cls 6 sem 2 era sa am media 8 daca mai luam un 7 dar profu la ce enervant e mi-a dat un 6 si de atunci am o furie imensa pe el...eu invat dar el ne da teste surprize cand vrea el deci spuneti-mi cum as putea avea o medie mare daca face asa?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai nu neaparat profesorul e de vina, poate are si el metodele mai ciudate de a va testa, dar uite-te in medie ce note au restul colegilor si gandeste-te de ce cei ce au note mai mari reusesc sa le ia. Fa mai multe exercitii, incearca sa faci impreuna cu o colega prietena care vezi ca ia note mai mari decat tine.Materia devine si mai grea deci mai multa atentie, rabdare si mai multe exercitii si sigur vei reusi.Profesorul in caz ca nu il schimba la fel va ramane.Bafta!

1 răspuns:
| anka a răspuns:

Poate acesta e nivelul tau. Testele fulger au tocmai acest rol: sa scoata in evidenta valoarea elevului in acel moment. Nu mai fi suparata. Incearca sa aprofundezi mai mult materia si vei vedea ca vei reusi sa primesti note mai mari. Succes!