Bună frumushika, în primul rînd ce vîrstă ai? În al doilea rînd mama ta oricît de obosită, și stresată nervoasă ar fi ea, nu are nici un drept să î ți vorbească așa. Fata aceea la care ai fost acasă și mama ei se purta frumos cu ea și o îmbrățișa, acea mamă merită toată lauda, este conștiientă că are probleme, dar faptul că își îmbrățișează și pupă copilul, este un lucru minunat.Mama ta ar trebui să și i schimbe atitudinea și comportamentul față de tine, să te iubească. Ești singurul copil la părinți nu?
Bună.De cele mai multe ori astfel de lucruri se întâmplă când părinţii au o problemă,stresul etc,dar poate fi şi altceva. Poate nu e supărată pe tine, poate fi ceva mai serios, şi pentru a nu te îngrijora se depărtează de tine.Deşi nu e corect ceea ce face,cred că ar trebui să o laşi un timp,să realizeze singură că te răneşte.Un alt motiv la problema mamei tale cu afectivitatea ar putea fi părinţii ei; dacă ea în copilărie nu a primit afecţiune,atunci totul se explică. Îcearcă să afli motivul depărtării sale şi dacă nimic nu dă roade,vorbeşte cu tatăl tău, bunicii, sau chiar cu un psiholog. Sper să-ţi fie de ajutor.
Baftă.
Pacat ca se comporta asa, ca nu aveti discutii intre voi, ca lipda de comunicare va indeparteaza! Eu zic ca ar trebui sa vb cu mama ei, adica bunica ta si sa-i explici, sa o faci sa aiba o discutie cu ea! Pacat ca nu am id-ul ei ca sigur as fi vorbit eu! Multa bafta!
Poate ca mama ta este doar foarte obosita si stresata de la serviciu. Bine, acum nu va cunosc personal, deci nu stiu totul. Dar in locul tau as incerca sa vorbesc cat mai deschis si cat mai clar cu ea. I-as zice ca ma doare ca nu imi acorda mai multa atentie. Deci trebuie sa-i zici exact ce simti pentru ca ea sa inteleaga. Si incearca sa aflii daca intr-adevar este suparata pe tine, sau este asa din cauza serviciului. Daca nu merge asa... cere ajutorul matusii/bunicii/tatalui tau.
Sper sa iti rezolvi problema. Succes.
Pentru cristi_din_Bucuresti...am 14 ani si nu sunt chiar singura la parinti, mai am o sora, dar nu mai sta cu noi pentru ca s-a mutat la studii in Constanta
Cam da, cand e suparata tipa la toata lumea si cred ca JaneJO are dreptate pentru ca ea mi-a zis odata ca ma creste asa cum a fost si ea crescuta, dar tot nu inteleg de ce se comporta asa cu mine...