A vrut sa se dea importanta in fata altora. Sau, facandu-te de ras in fata altora te determina sa nu mai repeti asta.
Fiind la inceput, intarziatul nu ar trebui sa se intample. Colega ta e, probabil o scorpie. Ai grija de detaliul asta pe viitor, si nu ii da sansa sa te prinda gresind.
Am patit chiar recent, sa ma ia de sus o colega, intr-un fel de cearta colectiva organizata de ea, pentru ca a acuzat-o un alt coleg de ceva. Acuzatia a cazut pe ea pentru ca e singura de neincredere, iar ea a incercat sa paseze vina pe grup. Mie nu mi-a placut cum a vorbit, o ignor complet de atunci si s-a luat si sefa de ea. Eu m-am plans patroanei, s-a luat si aia de ea, si a ajuns sa boceasca. Si eu tot nu o mai bag in seama, iar ea e genul de c**va care isi descarca nervii pe tine, apoi crede ca esti tot amabil cu ea. Dar eu sunt capricorn. Iar maica-mea e a 2-a pe firma, intre sefi.
Te sfatuiesc sa te concentrezi asupra sarcinilor tale, sa faci impresie buna, apoi sa te plangi unui superior, pentru atitudinea colegei.
Se numește lipsă de bun simț. Stai liniștită, mulți oameni sunt așa. Nu ar trebui să accepți să fii umilită chiar dacă ai greșit. Eu unul nu aș accepta indiferent dacă aș risca să mă dea afară. Sunt eu calm dar când mă calcă cineva pe nervi...Ar trebui să îi reproșezi asta și dacă face mai rău să pleci în altă parte. Asta e. Nu se rezumă lumea ta la un amărât de job din ăsta. Însă în viață, de la o vârstă, trebuie să înveți să fii punctuală căci altfel e lipsă de seriozitate.
Intarziatul si lipsa de la munca nu exista. Te-ai inteles pe o data si o ora, gata, alea sunt cedate patronului. Unii la inceput nu inteleg asta, e drept. desi ar trebui sa fie clar, ai facut o intelegere, nu trebuie sa te tii de ea?
Intr-adevar nu e normal ca problemele astea sa fie rezolvate asa. Nu e normal nici sa tipe, nici sa discute problema de fata cu persoane din afara firmei, nici sa repete de o suta de ori acelasi lucru.
Nu am inteles prea bine daca ti-e sefa, sau doar este desemnata sa te ajute sa te familiarizezi cu activitatea la inceput. Ca daca e doar desemnata pentru asta, cu atat mai putin are dreptul sa-ti faca morala, mai ales in felul asta.
Din pacate in colectivele de femei exista tendinta asta de a se musca de fund una pe alta. Dar in fine...mergi data viitoare si spune-i direct ca ti-ai insusit ideea legata de program, dar felul in care ti-a transmis asta nu e unul normal si ca nu ai de gand sa tolerezi astfel de iesiri din partea ei. Bineinteles, ii spui asta intre patru ochi.
Neagracaceara întreabă: