| Chocolatteee a întrebat:

Deci, astazi la sport am dat proba la abdomen si la spate.
In fine, si m-a pus sa ma pun pe calcaii unei colege, intr-o pozitie sa ii tin picioarele pentru a face extensiile..Si nu reuseam deloc, apoi am inceput sa rad ca nu puteam. Profa a tipat ca-mi pune 2, si tot incercam sa fac ce zice, dar nu puteam, intr-un final i-am zis ca nu pot. A venit tipand la mine si nu stiu cum mi-a tras una in cap, si m-am trezit ca am cazut peste colega mea.
Nu stiu sigur cum mi-a tras in cap, cu pumnu' sau cu palma, dar m-a lovit si doar am simtit ca am cazut jos. Apoi am vrut sa ma ridic de pe saltea sa plec si m-a tras de mana si m-a trantit. Apoi m-a pus ea cum trebuia la proba aia.
Un coleg radea, asa ca s-a dus la el si i-a tras o palma de s-a auzit in toata sala.
Logic ca dupa a inceput sa-mi faca morala, si sa ma jigneasca..Nu-i prima oara, o data mi-a dat si cu mingea in cap foarte tare. si a mai dat in mine, dar acum a intrecut masura.
Mama vroia sa vina pana acum la scoala sa se ia de ea ca ma jignea si mai scapa cate una, dar acum chiar ca... in cap?! si nici nu stiu cum m-a trantit si dupa, oricum am cazut istantaneu dupa ce m-a lovit in cap.
Deci, azi cand vine mama de la munca o sa ii zic sa mearga maine sa rezolve, deci eu chiar as vrea sa ma mut, asta voi face, astept sa se termine anul scolar.
Dar, eu nu prea stiu. Dati-ma va rog sfaturi, si explicati daca are dreptul sa dea in mine, si care e fost vinovata.
Dau fundita+ vot celui care imi explica cum as putea proceda puppy dog eyes!

Răspuns Câştigător
| biencutza123456 a răspuns:

E cel mai corect sa ii spui mamei tale si impreuna sa aveti o discutie cu directorul scolii tale.Nu esti tu primul caz de agresiune din moment ce si colegul tau a primit o palma si sunt sigura ca si alti elevi au avut parte de acest tratament din moment ce face asa cu clasa voastra.Astfel de profesori nu au ce cauta in invatamant in anul 2015, acea doamna probabil ca se crede inca pe timpul lui Ceausescu cand se mai recurgea inca la astfel de acte de violenta.Cel mai bine vorbesti cu directorul scolii in prezenta doamnei de sport,ai si martori colegii tai. Daca cu asta nu se rezolva mare lucru cel mai bine te muti la alta scoala, nimeni niciodata nu are dreptul sa ridice palma la alta persoana, mai ales ca iti e profesoara, este ca un alt parinte, un indrumator.Mult succes maine la scoala si astept sa ne spui cum a decurs discutia.

3 răspunsuri:
| MariuS88c a răspuns:


In primul rand, cati ani ai?
Ar trebui ca la varsta ta sa fac minim 30 de abdomene, 10 flotari, etc. dar din cate am inteles nu poti nici 0.
Sa trecem mai departe.
Cum a procedat profesoara ta nu e bine deloc, sa te LOVEASCA?
DA mai demult era voie dar in legea din ziua de azi este interzis sa dai intr-un copil daca nu ii esti cel putin ruda de gradul al 3-lea.
Parerea mea este ca tu nu ai conditie fizica( nu conteaza ca esti fata.) pe urma profesoara ta are ceva probleme.
Sfatul meu este urmatorul
Du-te si le spune totul parintilor, ca te loveste etc. Spunele ca nu este ceva nou ca este deja de mai mult timp(asta daca asa e), trebuie sa mergeti impreuna la scoala la profesoara, daca este o problema chiar si mai grava, sa stati de vorba si cu profesoara si cu directorul.
Sper ca am fost de ajutor.
Si nu nu am vrut sa te critic cu conditia fizica dar nah am spus-o si gata.
Daca am fost de ajutor poti sa imi dai funda, daca nu nu.
Este alegerea ta!
Ori cum bafta!

| Chocolatteee explică (pentru MariuS88c):

Mda, si parerea mea este ca n-ai citit bine, nu eu eram cea care trebuia sa le faca, eu deja le facusem, si cica n-ai vrut sa ma jignesti, dar ai facut-o. Si spre curiozitatea ta, am 13 ani

| Chocolatteee explică (pentru MariuS88c):

Oricum mersi de raspuns.