Usarname-ul imi place deoarece eu sunt o mata(asta e porecla mea). si imi place foarte mult culoare roz.deci Pink Panther
iar poza este o poza cu mine
Kynext-Chinezu(porecla mea, intotdeauna alerg, sunt agitat etc) + Next(intotdeauna aspir la ceva mai bun)
Poza(avatarul)-noi 2.
![]()
Username-ul reprezinta prenumele meu alaturat unor cifre la intamplare iar in poza sunt eu.
Username-ul : Mama ma tot alinta "Sandy Bell", niste desene ale copilariei parintilor nostri [ ma numesc Sanda
]... si am cautat pe internet si m-am uitat la ele pe episoade... mi-au placut
Iar Poza : o aveam prin pc si parea mai interesanta
Hiphopbeatz ascult beaturi de hip-hop si rap.atitdinea e totul.
strangers have the best candy:gluma adusa "sa nu iei bomboane de la straini"
pace!
Asa imi zice ursul cel mare:Ursulika, iar ce vezi tu in poza sunt eu cu ursuletul cel mic
Pai ursername-ul : numele meu si imi plac mie chestile astea ღ♥ღ, iar poza :imi plac foarte mult bebelusi si culoarea rozz... ceea ce este si in poza. Ale tale?
Zorialbi=o imagine poetica (cred ca suna frumos
iar in poza este reprezentata o familie unita.
@aly:pai...username'ul. just. a. tear.->aveam un tic de a spune cand ma striga cineva pe nume sa spun "just me" nu stiu de ce si m-am gandit sa fie ceva m'ai original si ascultam si melodia corinei-tears si asa mi-a iesit "just a tear"![]()
poza->just me
Username-ul imi place deoarece prietenii ma cred mai tacanit ![]()
poza: imi plac cainii
User'name'ul reprezinta numele meu, cifra preferata si "butterfly" mi-a placut cum suna
!
Poza, este o poza, artistica, oarecum care'mi palce foarte tare, si d'asta am si ales'o.
Numele reprezinta numele indian al colegului meu de banca iar avatarul este un film cu mine la micul dejun
RebecaRebela întreabă: