| mgtow a întrebat:

Salut ce vi se pare 11 ore pe drum (6 in autocar si 5 conducand masina) fara odihna doar am mancat 2 sandvisuri si bausem apa si putina cola ma cam durea spatele oleaca si mana dreapta si capul dar luasem o pastila.

3 răspunsuri:
| mgtow explică:

Anonimule masina e buna ca si noua aia da de la conditiile carosabilului era cam denivelat in diverse tramuri

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am avut o experieta de genul asta destul de neplacuta. tocamai ce nascusem si veam 2 saptamani nedormita si a trebut sa merg urgent in tara. singurul avion ateriza la timisoara(eu locuiesc in slatina/olt). am plecat de acasa la ora 7 seara si am ajuns in tara acasa la 2 dupaminaza ziua urmatoare, total 19 ore. tot drumul a fost masina-avion-tren-masina. tren deorece noaptea nu am gasit sa inchiriez masina. de mancat nu am mancat nimic deoarece din cauza vestilor rele si ale stresului nu-mi era foame. si asa m-am intors ziua urmatoare facand acelasi drum. cand am ajuns acasa am dat peste alte bebele dar deja este alta poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, spatele te durea de la sezut iar mana de la prea multa zguduiala din masina...