| anonim_2270 a întrebat:

Salut :* cum pot sa atrag atentia un baiat? pup funda. :*

5 răspunsuri:
| Georgiana2905 a răspuns:

Iti va fi mult mai usor sa atragi atentia unui baiat daca si acel baiat are o atractie pentru tine. Nu prea stiu exact ceea ce sa zis tinand cont de faptul ca nu stiu nimic despre acel baiat ( caracter ). Incerca sa fi mai mereu in preajma lui, sa comunici cat de des cu el, incerca sa-l surprinzi iar cand vezi ca ceva ceva este... treci la a fi mai directa

| AndreeaaaaX a răspuns:

Paii... Fa rost de id`ul lui de la cineva, apoi baga`l tu prima in seama spune-i cine esti de unde si toate detaliile si apoi ii spui ca il admiri mult.ca iti e simpatic.La final il intrebi ce parere are despre tine!big grin

Succes!:*

Fundita?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasi intrebare am si eu love struckmam indragostit de un baiat de ceva vreme dar nu stiu cum sa ii arat desi ne vedem zilnic in fata blocului el cu gasca lui de baieti iar eu cu gasca mea de fete, el se uita la mine dar daca ma uit si eu la el si ma vede isi intoarce privire...isi intoarce capul dupa mine spun prietenele mele, dar eu nu cred, as vrea sa faca el primul pas nu eu.de obicei ma uit intens si zambesc, el vede. dar mi-e rusine sa. dar cred ca trebuie sa ai tupeu ca sa il i-ei tu la vorba asa ca MULT TUPEU:*

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pupi funda? laughing

Întrebări similare