anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand e vorba de o aventura de o noapte baiatul e vazut domn si fata panarama?

Azi cand am iesit de la examen am vazut pe profa de chime ( o femeie foarte deschisa, poti vb cu ea despre tot) si un grup care il cunosc si hai sa ma bag si eu sa vad despre ce e vorba. Si fetele intrebau asta, si profa chiar zicea. : cand e vb de asa ceva, pai baiatul sa se duca la prieteni toti il lauda si ii dau palme pe spate, dar o fata nu poate sa zica nimic nici la prietenele ei ca in caz de se cearta ii zice una de genu " aa pai tu care te duci in club si ti-o. trage fiecare, tu vorbesti? ".

Voi ce credeti, de ce e asa? Numai de ce a zis acea femeie, sau sunt si alte motive?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E experienta vietii care a invatat-o si poate a trecut prin asta, sau a auzit de la cineva

| deliqventa13 a răspuns:

Pff...prostii

| anonim_4396 explică (pentru deliqventa13):

Nu stiu daca nu zici mai mult de 2 prostii, la ce mai postezi? macar fa omu sa inteleaga ce zici, daca tot zici ceva!

| deliqventa13 a răspuns:

Pentru ca baietii au altfel de gandire, pe cand fetele alta

| Dodgge a răspuns:

Din pacate asta este societatea in care traim,emanciparea nu merge in tandem cu civilizatia.
Per ansamblu daca ne raportam la esenta vietii la oameni si animale, barbatul, masculul este conceput sa procreeze, deci scopul lui este sa se inmulteasca, mai multe femei = mai multi copii.
De aici a ramas in conceptia colectiva aceast fapt pe care civilizatia inca nu l-a asimilat cum trebuie dar pe care il condamna intr-un mod gresit.