| Gegegege a întrebat:

Salut, nu stiu daca sunt singurul sau au mai fost persoane in situatia mea, in primul rand sunt din Timisoara si am 21 de ani fac 22 in aprilie anul viitor, ma rog, faza e ca cum e in titlu caut un psiholog ok daca îmi poate recomanda cineva din Timisoara, ma simt copleșit de sentimente, la modul ca ma enervez foarte repede si devin agresiv imediat dar dupa constientizez si imi pare rau, pe langa asta am probleme in relatia cu iubita mea in care avem deja aproape 2 a i, simt ca anumite traume din copilărie ma afectează in ziua de zi cu zi si in relația mea amoroasă, nu stiu ce sa fac si cred ca cel mai bine ar fi sa merg la un psiholog singur sa imi descopars si sa îmi rezolv traumele din copilărie sau poate chiar o terapie de cuplu, multumesc anticipat pentru tot si sper sa nu ma judecati, va salut.

2 răspunsuri:
| Neymar2013 a răspuns:

Din ce am citit aici vad ca ai probleme cu sotia pai ar trebui sa mergeti la psiholog de clipuri sa va mai întâlniți tu îi spui ca, îti pare rau poate si ea spune va, mai faceti niste, întâlniri si poate va înpacati?

| darrio2007 a răspuns (pentru Neymar2013):

Esti insurat?