anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daka e buna categoria unde am pus intrebarea dar nu stiam unde sa o pun. Am o problema. Nu imi pot controla emotiile. Si imi face probleme. Azi am fost sa dau sala eram pregatit stiu toate chestionarele akasa tot 24-25 fac. Dar cand am ajuns akolo si mam pus in fata monitorului am fost gata. Imi batea inima tare tremuram nu stiam intrebarile nu mi le aminteam... Si normal lam picat c 18. Am iesit afara si am facut iara pe telefon sa vad chiar leam uitat. De unde ca 25 am facut iara si iara... Si nui prima data ca a 2a ora fac scoala si atunci am tot avut problema asta. De 5 ori am fost la sala in 2012.pana la urma lam luat cu 23. Dar am picat la traseu din aceasi problema. Si mio expirat dosaru. Si acuma iarasi. Nu mai stiu ce sa fac. Am incercat cu calmante dar nici un rezultat. Chiar am nevoie de ceva sfaturi poate mai trece cineva sau o trecut cineva prin asa ceva. Este chiar enervant.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Frica dea nu reusi se datoreaza necunoasterii la perfectie a LEGISLATIEI.Cand incepi sa raspunzi nu chestionarele trebuie sa ti le amintesti ci legile si regulile de circulatie.am transmis unei domnisoare urmatorul raspuns : ""Motivul fricii este una singura, nu cunosti le perfectie legislatia. Legislatia nu se citeste, SE INVATA, se aprofundeaza si se MEMOREAZA. In conditiile unui trafic din ce in ce mai aglomerat si cu tot mai multi participanti cunoasterea la perfectie a legilor devine absolut obligatorie. Este spre binele tau, sofatul poate deveni ceva foarte periculos atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti.INVATA TEMEINIC LEGISLATIA si vei promova examenulcu maxim de puncte. SUCCES."" Stii ce s-a intamplat? am fost anuntat dupa cateva zile ca a promovat si mi-a multumit. Tot ce e de facut este sa uiti de chestionare si sa incerci sa inveti LEGISLATIA impreuna cu cineva care sa te testeze dupa terminarea fiecarui capitol. Sper sa reusesti.SUCCES

7 răspunsuri:
| AndyJhon5 a răspuns:

Poate ca trebuie sa te duci la un psiholog ca sa te învețe sa Îți controlezi emoțiile.
Funda?

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cred ca ar fi indicat sa te autosugestionezi si sa iti acorzi mai multa incredere.fa un exercitiu in oglinda si rostete cu voce tare ca poti sa treci peste toate..incearca nu ai nimic de pierdut
O zi buna sa aihappy

| Vvistula a răspuns:

Du te si urla cand te emotionezi, si nu te grabi ca ai destul timp si sa fii mai putin pussy

| 73zn a răspuns (pentru Vvistula):

'' fii mai putin pussy '' raspunsul anului 2015

| Wøodenpints a răspuns:

Cred că emoțiile nu-s cea mai mare problemă a ta.
Cum naiba au dat voie unui agramat ca tine să dea de permis? Măcar numele ai știut să ți-l scrii corect?

| T0T a răspuns:

Nu oricine are abilitatile necesare pentru a conduce. Un om prea emotiv e un pericol la volan. Ce ai face in situatii critice? Mai bine ca nu ai luat carnetul.

| Doub a răspuns:

" $a $ti ca k*ategoria e ft buna. $e vede k* faci mult acasa. Khiar ma intreb dk ai pykat testul'."

Prietene, invata sa scrii. Stai foarte prost cu gramatica.