Păi ce e așa greu? Fata a vrut să fie clar din start că nu e interesată de activități sexuale, ca să nu te simți frustrat dacă vei continua o relație cu ea.
Dacă vrei punctul meu de vedere. Eu când aveam 20 și ceva de ani, situațiile de genul ăsta erau bomboana de pe colivă. ![]()
Îmi plăceau la nebunie. Era provocarea cu care mă distram cel mai bine.
Bineînțeles că nu aveam eu niciodată vreo inițiativă sexuală. Dar în 2 - 3 luni, făceam tot ce ar fi fost posibil și tot ce-mi trecea prin cap (și îmi treceau multe), să o aduc în punctul în care să-și dorească ea. iar eu să spun că nu se poate pentru că avem o înțelegere. ![]()
Îți dai seama cum se termina până la urmă. Inevitabil.
Și distracția era maximă.
Pai poți sa continui sa vorbești cu ea dacă vrei o relatie de prietenie și nu de iubire(cel putin nu asa de repede). Daca nu crezi ca poti sa accepți, nu ii mai vorbești.
Și eu am mai procedat asa de a lungul timpului, pentru a nu se creea confuzii.Am ieșit și eu cu persoana, sau am fost pusa în situații de a interacționa mai aparte cu oameni, iar dacă am văzut ca vor sa se apropie de mine mai mult decât e cazul, sau încep sa creadă ca avem sau putem avea ceva mai mult și eu nu voiam, sa specific din timp.
Mariana567 întreabă: