| Esteraaaa a întrebat:

SALUT TPU am o problema de cateva zile se tot trimite niste mesaje de pe contul meu de Facebook prietenilor si nu stiu de ce se trimite tuturor prietenilor care sunt online mi s-a spus ceva de un virus... am dowlandat anti-virus dar degeaba mi sa si blocat FB-UL si mi-am facut altul crezand ca va inceta dar tot se trimitea nu stiu ce sa fac chiar daca nu sunt la pc nici nu sunt logata pe fb se trimite :-( nu stiu ce sa mai fac sad mi l-am si blocat ca sa nu se mai trimita... ajutati-ma sad
-Multumesc anticipat :*

PS: dau funda +vot

4 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Reinstaleaza windowsul

| alyn2014 a răspuns:

Salut, nu e vorba cumva de un video? incearca sa stergi toate toate videoclipurile in care esti etichetat si pe cele care iai etichetat tu, si dezinstaleaza-ti Chromu (daca ala il ai) si instaleaza-l din nou, sau iti tot apar mesaje pe chat cand trimiti un mesaj prietenilor?

| Esteraaaa explică (pentru alyn2014):

Pai cand intru pe fb se trimite automat mesaje tuturor prietenilor din lista... zice ceva de un video de pe youtube si arata poza si nu te lasa sa il deschizi adica na te pune sa il descarci se numeste ceva cev malavin sau ceva de genu nu stiu clar... sad

| alyn2014 a răspuns (pentru Esteraaaa):

Nu cumva are numele la video WTF sau ceva de genu, daca DA, atunci sterge toate videourile alea din cronologia ta si de la notificari pentru ca este un virus de aia ti se tot trimite... vezi dacai aia problema...