| Mafia21 a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa ma fac conoscut si in cat timp ma fac cunoscut intr-un cartier?

Răspuns Câştigător
| AnonimaB100160 a răspuns:

Depinde...de felul tau de a fi, cu cine stai, adica ce fel de anturaj ai, sau daca vrei sa te faci mai cunoscut poti face vlogging,( e doar o idee ), dar ai grija sa nu te faci de ras, se poate intampla si asa...

| Mafia21 explică (pentru AnonimaB100160):

Ce inseamna " a face vlogging "?

| AnonimaB100160 a răspuns (pentru Mafia21):

A face vlogging inseamna a te filma si a posta pe youtube. Poti posta parerile tale despre anumite lucruri sau cateva provocari. Uite un vlogger bun din Roamnia https://www.youtube.com/user/tequila1428, undeva are un clip unde iti explica despre vlogging. Bafta

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu trebuie sa faci nimic iesit din comun( doar nu ai vrea sa bati cartierul pentru a fi remarcat)
Sa fii sociabil/si sa lasi loc de buna ziua tuturor..restul vine de la sine
O seara bunahappy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

La știrile de la ora 5 p.m., nu aspiri?

| Wøodenpints a răspuns:

Te caci în mijocul străzii după care te dezbraci și te arunci cu spinarea în el, rostogolindu-te ca un câine.
Crede-mă, se va vorbi despre isprava ta cel puțin 5 ani. Mai mult chiar decât garanția la implanturile cu silicon.

| Pool77 a răspuns:

Te duci la primul om din cartier si ii **** una-n moaca sa-l duca Smurdul si sa-l interneze 5 zile. Crede-ma te va cunoaste tot orasul nu doar cartierul. happy

| Danişor a răspuns:

Eh...Depinde si de felul tau de a fii, ce fel de anturaj ai.Bafta in continuare!

| Exaizo a răspuns:

Las-o însărcinată pe profesoara de matematica, vei deveni cunoscut in tot orasul, iti spun sigur. Am vazut intr-un film SF deci este 100% adevarat.

| Iris1997 a răspuns:

Mai mult de 15 ani nu iti dau!

| Mafia21 explică (pentru Iris1997):

Mai bine nu raspunde-ai!

P.S. : Am mai mult de 15 ani!

| Iris1997 a răspuns (pentru Mafia21):

Daca ai fi avut mai mult de 15 ani, sigur ai fi stiut sa pui o cratimawinking

| Mafia21 explică (pentru Iris1997):

Mars ma

| Macovei_Mihai_1982 a răspuns:

Sparge chioscul din coltul blocului si ai rezolvat toti te vor cunoaste si toti vor zice da ce jmecher sau ce dobitoc acum cum ai si tu noroc bafta