| FllOrIn14 a întrebat:

probabil ma veti considera un ciudat si eu am inceput sa cred asta si parca vad ca veti pune comentarii cu du-te la psihiatru sau la medic va rog sa nu puneti genul asta de comentariu.De la o vreme am inceput sa visez ca ucid persoane noaptea, dar doar o singura persoana in fiecare noapte si persoana e diferita. Dar imi placea sa ucid in vis imi placea sa ii vad sangele curgand ma relaxa il transam nici nu vreau sa ma mai gandesc dar in viata reala nu sunt asa. Am nevoie de niste raspunsuri

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Realizezi ca o asemenea chestie reprezinta manifestarea unei probleme sau a unui stres din viata de zi cu zi.

Incearca intai de toate sa te calmezi, si apoi sa incerci sa iti dai seama de ce vrei sa ucizi. Ideea este sa faci o introspectie cu tine sa realizezi ce te deranjeaza si ce nu te deranjeaza.

Sa treci pe o hartie toate aceste chestii si sa incepi sa te uiti un pic la ce ai scris dupa.

Poti sa faci toate acestea singur, dar uneori, nu stiu cazul tau, poate fi buna si indrumarea de specialitate.

| FllOrIn14 explică (pentru cristimihailov):

Mersi sper sa dorm mai bine noaptea

3 răspunsuri:
| William a răspuns:

Si eu am visat odata ca omor pe cineva, nu pot sa descriu in cuvinte cat a fost de naspa.

| nightwish12356798 a răspuns:

Si mie imi plac craniile sangele... Bla bla bla si uite, ti-as recomanda un dictionar de vise. Il iei de pe net sau in librarii il mai gasesti. Si te descurci de aici, esti baiat mare!