Nu poti schimba nimic peste noapte, te ai saturat de viata nu esti singurul, totul merge prost si de anul viitor o sa mearga si mai prost, se scumpesc toate, numai Dumnezeu are solutie la problemele omenirii, nimeni altcineva.
Sigur, de ce nu?
Ai 20 de ani, esti tanar, sanatos si puternic si poti face tot ce vrei!
Sa inteleg ca de maine iti cauti de munca si te angajezi, sa-ti castigi proprii tai banuti?
Hello,
In primul rand, de unde acea "urgenta"? Nu te preseaza nimeni.
In al doilea rand... da, uneori avem momente in care simtim ca viata nu merge asa cum am vrea. Primul pas este recunoasterea, si deja ai trecut de acesta, deci esti pe drumul cel bun.
De ce vrei sa fii altcineva? Schimbarea este pe cat de usoara... pe atat de grea, si difera de la persoana la persoana. Daca nu esti obisnuit cu astfel de decizii, o sa iti fie foarte greu probabil la inceput.
Daca vrei sa faci sau sa fii altfel, pur si simplu incearca sa devii asa cum ai vrea.
Vrei o viata sa conteze? Ce inseamna asta? Sunt mai multe personalitati in istorie a caror viata am putea zice ca a schimbat ceva direct, insa... raportat la cat oameni au trait pe pamantul asta, este un numar extrem de mic totusi.
Asa ai vrea sa fii si tu?
Sa stii ca viata ta conteaza chiar acum. Nu trebuie sa faci ceva pentru alte persoane, fa ceva pentru tine
Nici nu realizezi, dar faptul ca ai fost ieri sau acum un an afara, si te-ai impiedicat de un om, poate acel om a fost salvat de la un viitor incident si deja ai salvat o viata, si nimeni nu stie asta. La fel fac toti oamenii de pe Pamant.
Fiecare isi traieste viata sa, asa ca incearca si tu sa o faci.
Bafta!
Si eu am trecut fix prin aceeasi situatie si inca mai am unele perioade.
Si eu imi spuneam ca nu imi mai place viata pe care o am, ca nu fac nimic, ca stau degeaba si sunt un ratat.
Sunt episoade peste care vei trece.
Eu am invatat ca oricat m-as pregati, lucrurile nu vor merge cum trebuie de fiecare data si am invatat ca asta nu e un capat de lume.
Iti vei gasi o pasiune, niste persoane cu care sa petreci timpul si cu care vei fi fericit, viata va avea un sens.
Eu cand ma simteam asa, discutam cu cineva despre chestia asta, ajuta sa vorbesti cu cineva.
Eu am incredere ca vei trece peste, pentru ca si eu am trecut.
Capul sus si toate se vor indrepta!