Cresterea la fete se opreste in jurul varstei 20-21 si la baieti 23-24 ani, nu e nimic batut in cuie la 18 ani. Totul depinde si de familia ta, parinti. Daca parintii tai sunt minioni, atunci si tu vei fi aproape ca ei, doar in cazul ca vei face un sport te vei inalta.
Ma dau exemplu pe mine, chiar daca am facut sport, mi-a placut baschetul din gimnaziu si l-am continuat pana in clasa a IX-a si apoi am devenit mai puturoasa pe la orele de sport... desi in familia mea: mama are 1.71 si tata 1.83, iar eu 1.77. Cat si verii mei primari au 1.93, 1.83 si matusa 1.73. Tu ai sanse sa te inalti, mai ai de crescut si dupa varsta de 18 ani.
Sincer si e bine sa urmezi un sport nu doar musai sa fi inalt, ci sportul ajuta pentru sanatate.
Mama are 1, 64 si tata are 1, 81... cand vad pe altii care au parinti si mai mici ca ai mei ( tatal 1, 73 si mama 1, 55 ) si ei au 1, 79-180 imi vine sa imi tai venele. acuma iau ceva suplimente nutritive ( l-arginine si hgh activator ) si incerc sa mananc cat pot de sanatos... iar de poimaine merg sa imi reinoiesc abonamentul la inot ( dupa o pauza de 4 luni ) sper sa mai cresc ceva in inaltime pentru ca ideea asta ma inebuneste. sincer trebuie sa recunosc da sunt cam obsedat sa mai cresc
)
Te stresezi mai mult pe treaba asta cu inaltimea. lasa totul sa curga normal si masoara-ti inaltime de Craciun de exemplu si apoi abia la vara viitoare. Cat te strezi mai mult, atunci nu da roade precum vrem. Stresul in general este considerat daunator al sanatatii.
Asa-i. dar acuma am inceput cu regimurile. ca pana acuma am lasat asa si nu am crescut decat 3 cm de un an. si la 16 ani nu am crescut decat 2.5
Stai calm! Un barbat creste pana la varsta de 21 de ani, la fel si penisul
! Iar o fata pana la 18, la fel si sanii
!
Dar tuu ai mao crescut dupa 18?