| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare, am observat ca mulți îmi zic să caut o fata de vârsta mea, eu avem 18 ani și am plinit 19 ani de abia alaltaieri!
Vi se pare o diferență mare de vârstă dacă as fi cu o fata cu aproximativ 2-3 ani diferență adica să aibă 16-17 ani împliniti sau aproape împliniti?
MAI SUNT FETE DE 15 sau aproape 15 ani care mai fac o exceptie(doar la unele fete).
Chiar vi se pare o diferență de vârstă exagerata?
Toți o sa spuneți:Tu la 19 ani trebuie să îți găsești o fată de vârsta ta dar alea nu se uită la mine ca nu sunt asa dezvoltat, nici psihic și nici fizic adica nu gândesc si nu arat ca unul de 19!
Uitați-vă la profilul meu de insta:https://www.instagram.com/nyoentox2002/

Să mor eu parca nu mai am niciun drept :nici la fete mari, dar nici la alea mici și nici de vârstă mea!
Adica fetele de vârsta mea o sa zică ca par prea mic, unele fete mici ba spun ca sunt prea mare pentru ele ca vârstă, dar își iau băieti de vârstă lor care arata cam ca mine adica care părem de aceeași vârstă, nu e prea corect!

Mulți îmi spun ca eu nu par de de 19 ani, spun ca par de 16 ani iar atunci când ma dau la fete de 15-16 ani atunci nu mai par de 16 ani, ca am 19 ani, cum sa ma dau la fete de 15-16 ani ca sunt un handicapat ca sunt nu știu cum!
Majoritatea fetelor de 17-18 ani par mai mari ca mine și sunt ditamai dârloaicele!
Dacă as fi cu o fata mai mica nu m-aș grăbi sa o bag în pat, mai aștept câțiva ani măcar 2!
Diferentele de vârstă care sunt exagerate mi se par gen 14-21 sau 16 cu 23 alea da într-adevăr sunt mari

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pari cam măsliniiu, unde te-ai bronzat, acu in pandemie?

| nyoentox2002 explică (pentru sierra1):

Pai asa sunt eu mai închis la piele, de mic sunt asa și încerc sa folosesc crema antibronz sa nu ma fac mai negru, în timp ma albesc și eu ca asa au fost și părinți ții mei, eu as vrea sa fiu mai alb dar ce sa fac, asta e singurul meu defect

| nyoentox2002 explică (pentru sierra1):

Sunt urat stiu, daca eram alb eram mai frumos

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns (pentru nyoentox2002):

Dude, have more self-confidence! Invata sa te accepti asa cum esti si nu mai pleca urechea la tot ce spun ceilalti.

| Georgexyz99 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Prietene, si eu sunt in acelasi asentiment cu tine, daca te stii ghinionist cu fetele, ce te face sa crezi ca iti gasesti peste 6 luni, 1 an, 5 ani si ca se va schimba ceva? Acum tu faci ce consideri, dar daca nu ti-ai gasit pana pe la 25 de ani vreo prietena, te vei afunda si mai mult in depresie din care nu te va mai scoate nimeni, crede-ma! Gaseste-ti si tu niste vicii care sa te tina departe de normalitatea pe care o vezi pe strada zi de zi, la orice ora.

| Carmen2021 a răspuns:

Erai mare dacă aveai peste 20 de ani, unii spun că esti prea mare doar ca să te enerveze. Nu ziceai tu că nimeni nu te suportă? De ce gândesti ca un copil? Nu vezi câte cupluri sunt cu diferențe între vârste? Dacă vroiai cu adevărat o relație nu te mai interesa vârsta

| nyoentox2002 explică (pentru Carmen2021):

Stiu asta că iubirea nu are varstă! Faza este că am numai ghinion, am iubit o boboaca de a9a si mi-a frant inima si mi-a spus acum cateva saptamani că sunt mare, pe la spate spunea :Cum dracu un baiat de 18 ani(atata aveam ) sa se uite la una de 15 ca eu nu am minte si prostii din astea! Am auzit de la un baiat ca nu o lasat-o tacsu ca cica ii spunea sa isi gasească baieti de varsta ei! Daca sunt ghinionist nu am ce facecrying(