| Funerals a întrebat:

Salutare. As vrea sa intreb, de ce e Romania atat de batuta-n cap?! De ce nu pot merge oamenii pe drum, linistiti, si sa-si vada de treaba lor? Mereu, in fiecare zi, trebuie sa existe cineva care sa se uita insistent la mine, si sa strige "Ui' ma la aia cum arata", " Ui' ma la aia, e "roackeritza", ii dracu'n ea". Sincer, eu chiar nu mai suport toate aceste chestii... Nu pot sa nu dau atentie la toate aceste probleme, toate cuvintele, indiferent cine le spun, dor. straight face Careva, cu vreo parere, ceva? sigh

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce sa doara? Ce vina are Romania ca e populata de noi?thinking
Normal, oameni redusi exista.Asa ca ia-ti un tricou pe care sa scrii:"I love retarded people"winking

| clauss a răspuns:

Pentru ca comunismul inca domneste in noi, pentru ca ne e frica de schimbare, ne e frica de nou, pentru ca suntem facuti dupa un tipar si daca apare o persoana tunsa s au imbracata intr un fel incep sa apara criticile, asta e ROMANIA

| carminaburana43 a răspuns:

Si fata mea e rockeritza si sunt mandra de eahappyLa vremea ei si eu am fost si m-a durut hapt undeva de parerea altora. Tu trebuie sa fii ceea ce esti si sa nu renunti la personalitatea ta pentru ca nici altii nu vor renunta la ale lor si nimeni n-o sa traiasca viata ta in locul tau.La fel si manelistii sunt condamnati de unii.Trebuie renuntat cu condamnarea uneia sau alteia dintre parti.Fiecare sa traiasca fericit si sanatos si in buna intelegere cu altii asta e important.

| MaliceThemen a răspuns:

La fel sunt si eu straight face eu sunt gothica, e un pic mai diferit happy
Oamenii critica de cum arati in exterior ( chiar daca tu arati bine iar lor nu le place ) nu sufletul tau!
E greu dar... trebuie sa accepti sad

| denysse_5976 a răspuns:

Draga @Funerals inca nu ti-ai dat seama ca Romania e tara tuturor posibilitatilor? Motiv pentru care nu da importanta unor comentarii rautacioase, stii cum e in viata nu poti multumi pe toata lumea nici de ai vreawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce varsta au respectivii - poate sunt la varsta teribilismenlor - te simpatizeaza in secret;-D
Nu mai lua totul in tragic.

| Funerals explică:

Va multumesc tuturor pentru intelegere... big hug Ma bucur ca exista oameni asa ca voi...>big grin

| Funerals explică:

@onutzu, cred ca asa o sa faclaughing e prea faina ideeabig grin