| FineBroAndy a întrebat:

Salutare, as vrea sa ma ajutati! Colegii mei si cu mine am pleca de la ultima ora vineri si cred ca asta s-ar puea considera chiul. Dar o colega ne-a zis ca numai facem ora.Si imi ie frica sa nu luam amendaaaaaa crying(((((((((((((((((((((((((((((((. Va rog spuneti-mi daca o sa iau crying

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai da vina pe colega ca daca nu ti-ar fi zis nu plecai.si ce amenda?!rolling on the floor)))))))))))))))000
nu se dau amende pentru chiul! se scade nota la purtare eventual, dar nu pentru o nenorocita de absenta!

| Floreenofficial a răspuns:

Nu va da nimeni amenda!
da vina pe colega aia ca daca nu iti zicea nu plecai!
cel mult se scade nota la purtare, dar stai linistita ca pentru o absenta nu patesti nimic! altadata sa nu mai pleci!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La 10 absenţe se scade nota la purtare, nu se da amendă. Pff dacă s'ar da amenda ar fi vai de noi

| madalicious a răspuns:

Amenda pentru ca ati plecat de la ora? laughing LOL. Nu se da amenda pentru un chiul, stai linistita. happy Dar totusi motiveaza absenta.

| FineBroAndy explică:

Multumesc pentru raspunsuri, dar sunt baiat laughing

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Pt o ora?
Stai dragu' meu linistit acolo, nu luati amenda pentru o ora.
Se scade nota la purtare :]
bafta :]

| Drauzy a răspuns:

laughing) rolling on the floor)) eu nu dau la scoala cu saptamana si tu te plangi ca ai plecat la o ora? rolling on the floor))
Stai calm nu o sa primesti amenda tongue intra in vigoare de la 2011 hg cu amenda...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu se dau amenzi pentru chiulit.
La noi in clasa, se da amenda pentru hartiile de pe jos. Bine, cand intra profesorul in clasa, ne facem ca acum am intrat si noi, nu stim ce se petrecelaughing.
Daca se da amenda, roga-i pe colegi sa te acopere.,, Am fost pana la farmacie, am plecat cu mama la...``

| alexa17 a răspuns:

Depinde de scoala... Noi am plecat si dupa primele 2 ore si nu am patit nimic...