Sincer, acum 7 ani, fiind mare iubitor de tenis (ma rezumam, insa, doar la privit), imi doream foarte mult sa joc. Problema era ca n-aveam cu cine si, mai presus de asta, mi-era rusine sa iau racheta in mana pentru ca stiam ca n-o sa ma descurc. Ma gandeam ca o sa se uite altii la mine, ca o sa rada si asa mai departe. Asta pana intr-o dimineata cand m-am visat pe teren, jucand dublu cu alti 3 jucatori mari. A fost, deci, un vis si la propriu si la figurat. Am trecut peste rusine, mi-am cumparat o racheta, mi-am gasit un prieten disponibil si am mers la joaca. Treptat, antrenandu-ma, am ajuns la un nivel optim. In prezent, joc regulat la turnee si castig multe dintre ele. Mi-am facut o multime de prieteni si am trait experiente de neuitat. Nu mai vorbesc ca m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. O parea un lucru nesemnificativ, dar tenisul m-a ajutat extrem de mult.
Sa numai am incredere in tarfe slava lui afrodita, zeus ca numai am incredere in ele, mai am un vis sa ma faca sa numai simt nimic fata de femei nici atractie as fi fericit
Inca lucrez la asta.
Incerc sa invat cat de multe pot sau pur si simplu citesc diverse articole ce au legatura cu acest "vis".
Daca te intrebi... visul asta este sa fiu propriul meu sef sau sa am un program de munca flexibil.
Stai linistit. Nu am chef sa ma cobor la nivelul tau.
As fi curios sa aflu daca persoanele ca tine au vreun vis daca tot ai intrat sa raspunzi la intrebarea asta dar probabil ca nu asa ca nu are rost sa continuam discutia noastra de analfabeti.
Bye.
Ai realizat asta?
Da.
Unde mai exact? Sunt curioasă
In Constanța, unde mă ducea profa mea de canto. (Spectacole, concursuri etc. ) Am sa incerc și putin sus de atât, dar trebuie curaj.
Felicitari!
Sa sti ca si eu ma confrunt cu problema asta.Am cântat la nunta unei rude si dupa imi tremura picioarele si am crezut ca nu mai ajungeam la masa pe picioare
dar în prezent sunt bine si inca sunt chemată la nunti si altele.Am trecut de acel trac dar cu greu
Succes si tie in viata!
sunt nașpa emoțiile alea! La un moment dat, mă destind și îmi trec. Am ceva experiență, ar fi culmea să îmi tremure genunchii non-stop, fi-mi-ar rusine! Succes și ție!
Prima oara emotiile sunt foarte puternice, dar trec.Asa a fost si la mine
si acum nu mai am treaba, sunt foarte relaxată si fac totul cu talentul pe care îl am
de experienta nu se pune problema
Visele mele sunt de fapt dorinte de moment ce se schimba odata cu starea mea. Pana sa ajung sa imi indeplinesc acea dorinta de moment, deja mi s-a schimbat starea, si a venit o noua dorinta. Numar pe degete momentele in care m-am simtit pe deplin implinit. Cat despre contributia mea la realizarea asa ziselor vise, eu unul nu am facut nimic special, nu ma astept sa imi cada din cer, dar nici nu imi rup ficatii pentru realizarea lor. Doar continui sa fiu eu, restul vine de la sine.
Cred ca atunci cand am invatat sa merg pe bicicleta. Mai mult a contribuit tata
)
Sa i-au un 10 la matematica s-a nu raman corigent in a 6a am iesit cu media 5.00.
BUBULINA întreabă: