Mai bine dupa ce termini liceul, te inscrii si urmezi o scoala postliceala sau urmezi unul sau mai multe cursuri de calificare.
NU e o idee buna sa pleci din tara la varsta asta...parerea mea.
Succes
Termina 12 clase macar. Bac-ul si daca il iei nu prea ai ce face cu el
Eu ma descurc foarte bine si fara si castig mai mult decat prietenii meu cu Bac si cu facultate
Care majoritatea lucreaza prin magazine si castiga minimul pe economie. Sfatul meu e sa-ti termini liceul macar.
Termina liceul. Ce mai conteaza cateva luni.
E bine sa ai liceul facut. Cine stie ce se iveste mai tarziu.
Dacă nu iei bacul ai făcut 12 ani de școală degeaba.
Dacă ești la economic, sau ceva profil de acest gen, măcar termină clasa a 12-a și ia-ți diploma aia.
Nu se merita.Bac-ul poti sa il dai si mai tarziu.Macar termina liceul, daca tot l-ai inceput.
Daca tu crezi ca-i mai bine sa cureti wc-uri prin Italia, decat sa termini macar liceul...
Altii s-au lasat de liceu ca sa se dedice bucatariei si acum sunt mari chefi. Sfatul meu este sa te duci doar (si subliniez doar) daca esti sigur ca vei reusi si esti bun la munca aceea pe care doresti sa o practici.
Chefi... Bucatari, frate. Toata viata lor nu vor fi decât niște bucatari mirosind a mancare. Nimic altceva.
Nu conteaza, au bani, au restaurant, isi castiga existenta. S-au dedicat total meseriei si au ajuns ei sa dea comenzi la altii, ca chef e una, bucatar alta.
Sunt altii care cu tot cu liceu si facultate au esuat pe plan profesional.
Da, pai la fel si unu' care are o shawormerie. Ce ti se pare asa wow sa dai comenzi? Poti sa dai comenzi si unui caine.
Chef sau bucatar e acelasi lucru.
Ah, da. Au scoala "veţii"
Eu incerc sa dau aici exemplu pozitiv, de persoane care s-au dedicat cu totul unei meserii anume. A chef is a person who is a highly trained, skilled professional cook who is proficient in all aspects of food preparation of a particular cuisine (nu am gasit in romana, dar nici nu m-am straduit sa caut). Deci nu orice bucataras e maestru intr-ale bucatariei. Asta nu inseamna ca ii propun sa se faca chef. Daca omul nu poate, nu simte ca liceul e pentru el...
andre_9286 întreabă: