anonim_4396
| Anonim întreabă:

Selly a facut un videoclip in care a raspuns acuzatiilor venite din urma incidentului[stiti voi care, daca vreti puteti sa va uitati la intrebarea mea precedenta,eu nu o sa mai explic nimic], in care justificarea lui a fost ca acei oameni care au venit la petrecerea aniversara au fost la testul covid, exceptie fiind cei doi manelisti invitati la acea petrecere. Da, apreciez acest lucru, dar tot nu trebuia sa aduci 20 de oameni la acea petrece, fie ca aveau sau nu covid. Motivul fiindca se poate lua covid de pe corpul unui om care nu este infectat, adica poate avea covid pe haine.Si cu atat mai mult nu trebuia sa ii inviti pe acei 2 manelisti daca nu si-au facut testul. Dar a venit cu un argument care este efectiv cretin, a zis ca la petreceri oamenii asculta manele, nu Mozzart. Ai ce sa asculti si in afara de manele, eu de exemplu apreciez muzicile patriotice si cele electronice. Voi ce credeti? Daca o sa vina cineva care o sa aiba o opinie diferita fata de a mea, nu o sa mai fac dezbatere cu el.

2 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Ca esti un dobitoc care din 25 de minute de videoclip a inteles numai ce a vrut el. Nu ai înțeles ce a vrut sa zica. Tu spui ca nu trebuia sa aducă 20 de persoane dar el a zis ca el nu a invitat 20 de persoane. Tanza i.a facut o surpriza venind cu intreaga formatie, Selly asteptandu-se sa vina doar el cu 2 boxe. In plus nici nu erau toti in aceeasi incapere. Mai mereu jumatate din ei erau afara la tigara pe tot parcursul petrecerii facand rocada. Terminau unii, veneau altii. A spus clar, cluburile in timp ce el avea petrecerea functionau la capacitate maxima, insa el ca a avut 20 de persoane care erau izolati la o pensiune si au facut toti testul au fost amendati. Nu inteleg cat de cretini puteti sa fiti unii dintre voi. Care va e realitatea bai fratilor? In 25 de min ai inteles fix ***. Prostimea colectiva e dusmanul omenirii si al evolutiei. Bine a aratat Selly vorba asta la final:
"Mass-media este cea mai puternica entitate de pe pamant. Ei au puterea de a face nevinovatul vinovat și vinovatul nevinovat, iar asta este puterea. Pentru ca ei controleaza mintile maselor."
- Malcolm X

| NotNamed a răspuns:

A fost greseala tiganului tzanca ca a facut un tiktok cu el si dupa selly n.a mai avut ce face si a postat si el.