| biiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Sora mea are 9 ani si e fff paracioasa.niste idei ca sa o fac sa nu ma mai parasca :-s? am incercat sa o fac sa sa teama de mine nu a mers, am incercat sa ma dau pe langa ea sa ne intelegem bine dar tot asa a ramas.nu cred ca o sa se schimbe prea curand sad

Răspuns Câştigător
| Antonik a răspuns:

Acelasi lucru m-i se intampla si la mine.
sora mea are 9 ani si este super paracioasa. vrea sa stie tot ce vb cu prietenii mei, toate planurile mele si asta ma enerveaza. plus ca ii spune si mamei. din cauza asta nu am libertate. sa stii ca si eu am incercat sa o fac sa ii fie frica de mine dar nu a mers. Si, ce l mai bine este sa te faci ca nu o asculti si sa nu o bagi in seama. cu atat mai bine ar fi sa nu ii dai motive sa te parasca. asa, o sa te vada ca esti cu mult mai inteligenta si ( mai mare, daca tu esti sora ei mai mare ) si o sa te lase in pace. Sa imi spui daca a functionat. Te pup :*

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune'i ca daca le mai zice ceva parintilor o sa o incurcelaughing. sau afla niste " secrete" de ale ei si spune'i ca daca le mai zice parintilor ce faci, o sa spui si tu laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii dai 2 capacelaughing

| TraficDeMentosane a răspuns:

Eu i'am zis surori mele ca daca zice ceva nu mai vb in viata mea cu ea laughingrolling on the floor si a mers. incearca si uh si daca merge atc ii bine daca nu merge prefate ca nu mai vb cu ea si asa o sa'si ceara scuze si uh ii spui ca asta e ultima data cand o mai ierti.
Bye wave :*