| Furnicuta000 a întrebat:

Stiti daca la patiseria Luca sau ce o fi ea se poate cumpara pizza intreaga la cutie? Daca da, cam cat costa? Si trebuie sa fac comanda in avans? Ca am nevoie maine dimineata si va dati seama ca nu sunt pe langa vreun Luca acum sa intreb

Răspuns Câştigător
| SuNaM a răspuns:

Hello. Am lucrat la Luca deci iti dau informatii exacte; D. Nu faci comanda in avans, ei au o capacitate de a face pizza foarte rapida. daca te duci cam cu 2 ore inainte ( daca asta insemna inainte) si le ceri 30 de pizza, cam in 10 minute, tinand cont de faptul ca iti baga 3 pizza deodata in cuptor ti le fac. Pretul este o felie ( nu mai stiu cat este acum o felie, probabil 7 lei) si o pizza are 6 felii, deci pretul unui felii ori 6. Pentru fiecare pizza. Si da, au cutii si o sa ti-o puna in cutiii..veneau des comenzi din astea mai mari si lumea comanda des pizza de la ei big grin

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru SuNaM):

Stii daca aluatul ala e dospit 24 de ore, asa cum ar trebui?

| SuNaM a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Aluatul de la Luca? )) e dospit pe dracu ))..se face pe loc..eu lucram fix la pizza..il faceam le loc si il tineam 2 ore la dospit, dar asta in conditiile in care aveam flux continuu si doar prima tava de 8 aluaturi era tinut de seara..ca faceam cu alea de aseara primele pizza si dupa tot aluatul era proaspat

| Miruna333 a răspuns:

Da, fac si intreaga. Preturile sunt afisate pe site.
Le fac destul de rapid, ii poti suna si sa intrebi. Eu faceam comanda si in 30 min maxim putea, sa o colectez sau sa imi fie livrata

| Furnicuta000 explică (pentru SuNaM):

Mersi. Am comandat la geam si au fost gata in 10 min. Vanzatoarea i-a spus unui coleg "baga-mi si mie 2 pizza luca intregi" deci sa inteleg ca ei le au congelate? Sau fac de dimineata mai multe si cand e nevoie baga la cuptor? Adica eu am crezut ca imi pregateste pizza pe loc

| SuNaM a răspuns (pentru Furnicuta000):

A nu. Gen asa se exprima ei..pe modul,, baga-mi si mie - la cuptor / la facut - 2 pizza Luca. Au congelat doar produsele alea dulci ( strudele si merdenele) dar covri luca covrigii si pizza le fac pe loc.

| SuNaM a răspuns (pentru SuNaM):

Dar le face pe loc.e ca la shaormerie si au cutiute d-alea cu toate ingredientele si cand ceri, aluatul il au deja facut, doar pun ingredientele pe pizza si o baga la cuptor.