| bleakk a întrebat:

Sunt cam ciudat,imi dau seama...ce vreau sa spun? multi copii PAR sa fie la scoala nebuni, sa se sparga-n figuri, iar acasa mieluseii sau ceva de genul.Eu sunt tocmai invers,la scoala stau linistit, cuminte, ascult pe fiecare iar acasa ajung si ma descarc si ma prostesc.De ce asta? E si diferenta de medii,adica cu parintii mei (din fericire) imi permit sa glumesc mult, sa radem, iar la scoala nu ma simt prea bine.Ce parere aveti si despre prima categorie si despre a doua?

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Depinde cum te simti in preajma fiecaruia, cat de mult ti se permite si asa mai departe. Poate esti un tip mai abtinut, retras care nu se deschide in fata oricui. Eu zic sa fi la scoala cum esti si acasa asa nu o sa ai povara pe umerii tai, sa ai asteptari de la altii sa faci nu stiu ce pe cand tu de fapt nu iti arde de asa ceva. LA scoala lumea te vede serios, iar daca te vede de exemplu in afara scolii schimbat zice ca esti fals sau ca nu te cunoaste destul de bine. Acum faci cum simti ca ti-e mai bine. Dar sa fi deschis in toate mediile e mai ok, nu trebuie sa te ascunzi de nimic.

| Sociopat a răspuns:

Mediul de care subconstientul tau se simte cel mai atras e mediul in care te comporti ca un retardat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, prima categorie, reprezintă oamenii cu doua fete, făcându-si parintii sa creadă sunt cuminti, când de fapt este invers. A doua categorie reprezintă oamenii care vor sa dea o impresie buna, ceea ce e foarte bine. Faptul ca tu esti cuminte la scoală si mai nebun acasă, nu e un lucru rău. Oamenii ca tine fac o impresie buna profesorilor iar acest lucru ii incanta pe parinti. Nu trebuie sa fi întotdeauna extrem de cuminte, dar nici exagerat de nebun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam ciudat. nu stiu cum poti fii nebun intr-o parte, linistit in alta. foarte ciudat.

| Eudoareuu33 a răspuns:

Asa sunt si eu (ca tine) big grin