| Kornuletz540 a întrebat:

Sunt foarte curios, voi cum credeți, fără mișto, că va arăta România în anul 2030? Dar Republica Moldova și Ucraina?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

O intrebare de nota zece.
Probabil in toate cele trei tari o sa apara inovatii in materie de tehnologie.
Romania o sa fie primita in Schengen si nivelul de trai sa zicem ca o sa fie putin mai bun decat cel din prezent.Cred ca autostrada Moldovei o sa fie gata pana atunci ca Umbrarescu lucreaza destul de bine.
Moldova o sa fie economic mult mai bine pentru ca generatiile rusofone se duc, posibil sa fie membra UE pana atunci.
Ucraina o sa afle in plin proces de reconstructie si o sa aiba o perioada economica mai dificila din cauza razboiului cu rusii.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In 6-7 ani nu vad multe modificări... asta daca nu cumva vom avea extremul ghinion că aur sa capete ceva putere la guvernare și atunci o să arătăm mai degrabă că România din anii 80

| vodami92 a răspuns:

In 2030 cred ca Romania va castiga la eurovision! cel mai probabil! in prezent este putin probabil sa se intample asta! la alte capitole habar nu am! sa fim noi totusi sanatosi pana atunci!

| ALM2000RO a răspuns:

În România nu va fi mare lucru schimbat, nu vor fi schimbări majore în bine în următorii ani.
Republica Moldova ar putea fi oficial țară membră UE în 2030 dacă continuă pe drumul actual al reformelor (chiar Comisia Europeană a estimat că ar putea fi primită în 2030 dacă îndeplinesc condițiile de aderare).
Iar Ucraina cel mai probabil va câștiga deja războiul cu Rusia agresoare, dar va fi încă în proces de reconstrucție și de modernizare. Ar putea fi deja membră NATO la acea dată (nemaifiind război) și e posibil și să fie țară în proces de aderare la UE (au depus cerere). Membră nu va fi în niciun caz la acea dată, fiindcă au foarte multe reforme de implementat, dar are șansa să se îndrepte în direcția cea bună după ce va câștiga războiul, prin democratizare și liberalizare și reforme substanțiale (în toate domeniile).
Oricum, tot Occidentul are interesul să aibă Ucraina de partea lor (adică să ajungă și membră NATO, și membră UE), deci orice guvern reformator va fi susținut (financiar, logistic -deci prin resursă umană- și prin consultanță) să modernizeze statul ucrainean.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil la fel.
Nu as vedea vreo schimbare majora in acest sens în următorii 7 ani.

| sammie a răspuns:

Vei vedea, doar ai rabdare.

Întrebări similare