| Nimeniii11 a întrebat:

Sunt foarte suparata crying(.

Voi ce faceti cand sunteti suparati? Dati'mi si mie un sfat cryingcrying

Funda... :-

4 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Ascult muzica si desenez.

| ALeXsSaY a răspuns:

Ii bag in mortii masii lor pe toti si raman eu cu mine, ascultand muzica rock sau rap, cu versuri optimiste. happy altceva: desenez big grin este o cale extraordinara de a te exprima si de a te elibera. Altceva: scriu. scriu ce imi trece prin cap, imi eliberez trairile si le pun pe foaie> big grin asa fac si ceva constructiv, poate o poezie happy oricum, nu trebuie sa fii suparata pentru ca viata este frumoasa, si e normal ca dupa momente de suparare sa vina fericire si invers happy e ceva echilibrat big grin

| y7y7y7 a răspuns:

Eu cand sunt suparata ascult muzica care sa ma binedispuna ma uit pe net la filmulete amuzantehappy ma pun sa desenez, ies sa alerg sau sa ma car cu bicicleta, seara mai ies cu fete baieti pe afar sa incerc sa uit de ce sunt suparatahappyincearca sa faci si tu ceva de genu.nu stiu ce altceva sa iti zic.incearca sa iti ocupi timpu cu ceva mereu ca sa nu mai fii cu gandul la motivul supararistraight face...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cer sfatul prietenilor, parintilor si daca nu dau de cap nu pun latul de git ca fraierii eu o tai la Biserica si dai cu Doamne ajuta o iau cu binisorul uite Doamne ce trage sufletul meu amarit si lui ii spun toate cele

Întrebări similare