Eram in excursie cu directorul. Directorul ne spusese la toti ca nu avem voie cu alcool. Si cand am oprit la o benzinarie toti s-au dus sa mai cumpere cate ceva de mancare sau vreun energizant. Eu il vad pe director ca vrea sa ia o doza de bere. Ma duc si vorbesc cu el si imi tot spunea ca nu se poate hotara. I-am sugerat ce bere sa ia si am luat si eu o doza. Iese directorul afara si bea frumos. Toti se uitau cu ciuda ca ei n-aveau voie. Si ies si eu din supermarket afara cu doza si ma duc in fata domnului director. - Noroc domnule director. La care el ce a zis oare?
Se uita la mine insistent, schiteaza un zambet si : - Noroc
Toti se uitau cu ciuda la care o fata : Da eu nu stiam ca am voie. Radeam pe burta
Sa o fac pentru prima data cu un baiat"popular" desigur si frumos.
Ma gandeam eu ca dupa aceea o sa fiu privita din alta perspectiva dar nu a fost asa...
Pai.am fugit de acasa si ai mei au pus toata jandarmeria pe urmele mele. tata fiind capitan la jandarmerie ma simteam ca un infractor.
) evident cand am ajuns acasa...am avut parte de morala o saptamana intreaga.au trecut 2 ani de atunci si mama tot imi tine predici
) eu m-am distrat
Hmmm... pierce fara sa stie ai mei ca nu ma lasau, am mai baut, am mai si fumat, mereu intarzii - mama imi zice o ora de venit acasa, dar eu trebuie sa intarzii macar jumatate de ora, altfel nu as mai fi eu
... i-am zis ca dorm la o prietena acasa, dar eu am plecat la mare
si nu mai tin minte, in rest sunt cumintica.