| ProExpert12 a întrebat:

Sunt singurul care urăște România și faptul ca e român? Sunt singurul sau nu?

10 răspunsuri:
| gapb a răspuns:

Frate, Romania este o tara chiar buna pe care trebuie sa o descoperi, ia-o la pas, cunoaste oameni noi, admira peisajele ai atatia munti, ai marea, ai atatea castele si orase turistice, mananca o mancare buna, viata e frumoasa in Romania si cine spune altfel inseamna ca nu a iesit din propriul sat

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, mai sunt vreo 5 milioane de suveraniști care urăsc România și spun că ar lupta de partea Rusiei dacă ne-ar invada.Dar hai să zicem că din ăștia doar jumătate ar fi suficient de curajoși încât să nu fugă din țară.

| ProExpert12 explică (pentru gapb):

Nu ma interesează nici de mâncarea românească, nici de mare nici de absolut nimic ce are legătură cu România. Urăsc din suflet țara asta!

| ProExpert12 explică (pentru J0B0MAT):

Am zis eu ceva de Rusia?

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu unul nu o urasc. Tara este frumoasa si merita sa traiesti aici. Ai peisaje frumoase si o clima decenta. O cultura bogata si mancarea e una buna si diversificata.

Intr-adevar ca tara are jumatate de populatie de lepre agresive care mananca rahat, si care traiesc pe spatele celor care muncesc, dar asta nu ma face sa imi pierd dorinta de a evolua in tara mea natala. In primul rand traiesc pentru mine si pentru cei apropiati, nu pentru cei care vor sa faca rau. Adesea evit oamenii rau voitori si conjuncturile pline de ei.
E o vorba care poate schimba societatea daca noi, cei care avem inentii bune, o punem in aplicare. "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". big grin

Toate cele bune.

| ProExpert12 explică (pentru StoicAnalysis):

Asta este părerea ta. Părerea mea e că nu merita deloc sa trăiești în România. Exista peisaje mult mai frumoase în alte țări. Și cultura aia bogată la ce e bună?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru ProExpert12):

Pai de ce o urasti atat de mult?

| ProExpert12 explică (pentru StoicAnalysis):

Din multe motive. Sărbători inutile (inafară de Crăciun, Revelion și Paște) oameni cu mentalitate idioată, salarii slabe, fete nașpa, locuri urâte, unele mâncăruri românești. Adică bro, mămăligă? Wtf. E scsrboasa. Și lista poate continua

| StoicAnalysis a răspuns (pentru ProExpert12):

1. La ce sarbatori crezi tu ca sunt inutile? In afara de cele trei, mentionate de tine, unele dintre ele sunt internationale, adica ai sa le gasesti in mai toate tarile europene. Unele au o semnificatie culturala si/sau religioasa, avand in vedere ca majoritatea avem o singura religie.

2. Oamenii cu mentalitate idioata nu stau cu tine in casa si nu te pot afecta daca te distantezi de ei. Singura chestie naspa aici, pe care nu o poti schimba, este de natura politica unde ne influenteaza in mod direct veniturile si nivelul de trai. Aici, si eu sunt dezamagit de mentalitatea celor care voteaza cei mai rau in tara asta.

3. Salariile sunt naspa si taxele sunt imense. Dar poti reduce impactul asta, prin aspirarea catre locurile de munca mai bine platite. Studiezi, inveti, muncesti si perseverezi. Cu putina disciplina, nu ai sa faci parte din cei care se chinuie cu minimul pe economie...
Majoritatea in tara asta care o duc naspa, sunt nedisciplinati si adesea delasatori si comozi.

4. Fetele sunt frumoase la noi. Nu iti doresc sa vezi ce fete au germanii, englezii si francezii de exemplu. Daca te referi la caracter, ele nu difera deloc de restul lumii. Datoria ta ca barbat este sa iti cauti fata care sa iti convina tie. Daca nu iti place una, cauta alta. nu te obliga nimeni sa ramai cu urate, proaste sau rele.

5. Locurile sunt destul de frumoase. Nu iti doresc deloc sa pleci in Germania, Anglia, Franta, Danemarca sau alte tari care sunt majoritar pline de arhitectura standard, plina de betoane si cu vegetatie scazuta.

6. Mancarurile sunt diversificate. Daca nu iti place ceva, nu mananci si gata. Nu ar trebui sa urasti o tara, doar pentru ca nu iti plac unele mancaruri.

Lista poate continua, dar sa stii ca in fiecare tara ai atat avantaje cat si dezavantaje. Daca te duci in alta tara, poate ca vei avea unele avantaje pe care Romania nu le are, dar acolo vei pierde unele lucruri pe care le gasesti in Romania.
In concluzie nu conteaza prea mult tara unde te-ai nascut ( cu exceptia celor din lumea a treia ), conteaza mult felul cum te raportezi tu la mediul inconjurator. Daca de exemplu esti genul de om care duce spre antisocial si uraste mai orice, nu e de vina tara in care te-ai nascut, ci e de vina felul cum functionezi in viata de zi cu zi.

| J0B0MAT a răspuns (pentru ProExpert12):

Eu ți-am zis cine mai urăște România, exact ce ai întrebat.

Întrebări similare