Cu o stare de spirit nemaipomenita. Este pentru prima data dupa multi ani, cand nu am mai avut asa o bucurie in suflet. Un an nou mai bun si implinit!
Cu o stare de spirit superba! Abia astept 2016, multe ce ne asteapta pe fiecare-n parte, dar si meciuri pe masura! Te-am salutat, microbisto!
Hey!
Stiu ca a trecut revelionul dar raspund acum intrucat atunci nu am putut...
Cum am terminat anul?
Nu stiu cum sa ma exprim. Intr-un fel am avut o stare naspa, am fost plictisit, am stat cu familia si cu Dan Negru... Totusi l-am terminat oarecum optimist si fericit intrucat acesta a fost unul dintre cei mai buni ani de pana acum pentru mine, chiar daca nu a fost unul perfect.
Foarte bine daca a fost un an bun. Iti doresc ca 2016 sa fie si mai bun.![]()
Mersi ca mi-ai raspuns si acum. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Multumesc la fel!
![]()
Foarte fericita!
La multi ani, suri!
Sper sa ti se indeplinească toate dorintele si sa fii fericita, si sanatoasă.
Cu speranta ca anul care urmeaza o sa fie mai bun, pentru ca 2015 a fost cu siguranta cel mai urat an din viata mea. Si cu multumirea ca am mai apucat un final de an alaturi de intreaga familie ![]()
La multi ani si tie, sa ai parte de 2016 motive de bucurie in fiecare zi
Din cate vad cred ca sunt singura care nu e incantata de sfarsitul acestui an si inceputul altuia nou.
Eu am incheiat anul 2015 cu o stare de spirit perfecta! A fost un an minunat, plin de realizari, evenimente frumoase si surprize!
La multi ani!