| Annelies a întrebat:

Ati locui intr-un apartament la etajul 1 al unui bloc (de 4 / 8 / 10 etaje)? De ce da sau de ce nu?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Depinde, daca este un cartier cu probleme, poti avea "vizitatori", e usor sa se catere pana la etajul 1. Daca e cu vederea la strada ar putea fi prea mult zgomot, la fel si daca ai magazine, baruri / pacanele sub tine. Daca este un bloc cu 10 etaje e posibil sa miroase foarte urat de la ghena de gunoi.

10 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ce intrebare...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. E prea jos. Daca tot stau la bloc sa am vedere macar

| darrio2007 a răspuns:

Da. Deja locuiesc la et 1.
Faci vreun sondaj?

| Cipi1212 a răspuns:

Mai degrabă la casă.

| Annelies explică (pentru darrio2007):

Mersi. Nu e sondaj. Voiam sa stiu ce fel de experiente au avut altii la acest etaj (pozitive sau negative).

| Annelies explică (pentru siriusblack98):

E o intrebare serioasa. Am locuit de 2 ori in viata la acest etaj. Am avut o experienta pozitiva intr-un loc, dar si una negativa in alt loc. Exact ce spune userul Dismally; am avut la bloc cu 10 etaje ghena dedesubt si nu a fost ok. Deci intreb de curiozitate sa stiu ce experiente au avut si altii.

| Annelies explică (pentru Dismally):

Multumesc pentru raspunsul folositor. Exact. Am locuit candva la bloc cu 10 etaje, etaj 1, cu ghena dedesubt. Foarte mult zgomot matinal de la tomberoanele care huruiau sub mine, dar si miros la fereastra.

| Annelies explică (pentru Dismally):

Ai idee daca, in cazul in care sub apartament este o parte din scara blocului, se poate auzi zgomot (de la cei care intra si ies din bloc)? Multumesc.

| Dismally a răspuns (pentru Annelies):

Da, dar nu este asa deranjant. Sa nu fie alte zgomote, asa ca intra sau iese cineva din bloc nu e o problema.

| 9PM a răspuns:

As locui daca e într-o zonă cu oameni civilizați, cartier rezidential, liniștit etc.