Stii care e treaba?
Nu esti prost daca nu iti place sa inveti ce ti se toarma pe gat la scoala...dar esti prost daca nu iti place sa inveti despre nimic, indiferent de subiect
Uite care-i treaba, nu te obliga nimeni sa inveti. De vrei s-o faci, o faci strict pentru tine. Ca-ti place ca nu-ti place, scoala e importanta. Te defineste, te formeaza, iti deschide putin ochii, te scoate din ignoranta aia absoluta din care ai fi riscat sa fii o oaie dusa la pascut de catre televizor.
Vezi tu, depinde de tine ce vrei sa faci cu viata ta.
Auzi draga angy ![]()
Nici mie nu imi place sa invat, dar macar ma stradueisc sa trec clasa sa nu ma fac de rusine in fata familiei si rudelor.
Incearca sa iti placa cat de cat 0, 1 %
Eu am terminat scoala...n-am fost tare bun, ba chiar delasat si nu am prea invatat dar, cand eram la scoala tineam minte tot ce preda profesorul. daca vrei un sfat de la mine:scoala e importanta! nu toate materiile.Doar ceea ce-ti place, de exemplu psihologia, religia, SPORTUL, limba romana si limbi straine.
Nu inseamna ca daca nu iti place sa inveti o sa fii o proasta!
Eu cred ca scoala vietii este cea mai importanta.
Eu am terminat profilul electrotehnic,
imi pare rau ca n-am invatat mai mult la scoala!
De 3 ani muncesc in Germania ca bucatar, dar imi pare foarte, foarte rau ca n-am fost mai bun la scoala pentru ca doar acum mi-am dat seama ce-mi place mie cel mai mult sa muncesc.
daca as mai avea o sansa as vrea sa fiu mecanic sau electrician.
Fa ce-ti place cel mai mult si gandeste-te mult la materiile care te atrag si incearca sa te gandesti si la viitor altfel o sa te trezesti peste cativa ani, poate 5, stii ca anii trec cu o viteza foaarte mare pe langa noi, o sa te trezesti ca nu-ti place ceea ce faci!
Succes!
Domexd întreabă: