| mgtow a întrebat:

Viitorul vostru cum il vedeti (intr-o relatie cu o persoana) (legat de un robot sau papusa de silicon, dimensiuni reale) sau singuri? Cei care vor familie & cei care nu comentati motivele de ce.

8 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Familie, desigur. De ce? Familia inseamna iubire, iubirea inseamna viață, implinire.
Cat despre copii, apreciez ca fiind realizarea suprema pe Pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca un mgtow pedofil dubios cu papusa din silicon ascunsã sub canapea.

| RAY a răspuns:

De cand ma stiu am vrut sa cunosc o fata sincera,serioasa,amuzanta,rationala cu care sa ma inteleg,dar am avut asteptari prea mari,mereu cand simt cum ma dezamagesc alti, asa ca numai am nici asteptari nici sperante nici iluzi, numai cred in nimic, nici nu ma astept la nimic, viata e al naibi de fragila si scurta, singurul scop este sa iubesc pe cei care chiar tin la mine atat

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Exprimate mai bine ce vrei sa zici cu mgtow? Legat de papusa nu strica unu a divortat de nevasta pentru ca avea bts 4 copii cu el si nu il satisfacea la pat. In schimb e fericit cu papusa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Eu sunt tânãr, nu am de platit pensie alimentara la 4 copii, nu mi-s dovortat incã de una cu bts. Oricum femeia nu e buna de nimic. Poate m-ar satisface vreouna daca ma chinui sa fiu barbat, da mi prea lene asa ca mai bine imi iau o papusã.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

laughing uite de aici ieftina si faina https://es.vealove.com/......-doll.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu multe pisici

| OldSoul a răspuns:

As vrea sa-l vad alaturi de o partenera, insa viitorul nu-l stie nimeni.
Motivul, ei bine, in general nu ma prea vad singur, nu stiu, eu sunt o persoana care are nevoie de cineva aproape, singuratatea fie scoate ce e mai bun din mine, fie scoate ce e mai rau, si, intre noi fie vorba, tare cred ca a-2-a varianta e mai plauzibila.