| VζŠё ¢ΦLô®α†€ a întrebat:

Voi ce ati face daca prietena voastra cea mai buna ar sta mai mult cu alt cineva in ore ar rade cu acea persoana si pe voi nu var mai baga in seama sau daca la un joc var refuza pe voi si ar alege pe alt cineva sau daca ai intreba-o un lucru si ar raspunde urat si daca cealala persoana a intrebat acelasi lucru doar ca iei iar fi raspuns mai cu dragoste? eu sincer nu mai suport credeam ca e cea mai buna prietena a mea dar nu mai stiu ce sa cred crying ajutati-ma

5 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Si eu stiu pe cineva care e in situatia tasad
Acea fata nu iti mai este prietena, treci peste si incearca sa iti faci prieteni noi.

| PaulB a răspuns:

Poi daca face asa ceva, cum o numesti tu "cea mai buna prieten"?
E clar ca nu iti este cea mai buna prietena, cea mai buna prietena nu face asa ceva tongue

| andrei_2405 a răspuns:

Si eu am o problema cu asa zisul meu prieten cel mai bun. Eram din copilarie 2 nebuni si eram tot timpul amandoi, dar de acum ceva timp nu stiu ce la apucat nu ma mai baga nici in seama si are o ura pe mine nu stiu de ce si ii inlatura si pe ceilalti de langa mine treptat treptat. Pur si simplu eu nu-l mai bag in seama si incerc sa ma consolez ca mai sunt si alti baieti care ar putea sa-mi fie cel mai bun prieten. Teas sfatui s-o inviti o data la un suc si sa discutati ce te framanta si poate intelege ce simti pentru ea si cine stie poate va fi ca inainte poate mai bine. Daca nu va vrea sa iasa cu tine nu o mai baga in seama si ignoro o perioada de timp sa vada cum e sa fii ignorata. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit un lucru asemanator cu una dintre prietene. Am avut o discutie aprinsa cu ea(din pacate, pe mess) si la scoala am incercat sa vorbesc cu ea, dar a fost imposibil. Bine, eu am declansat cearta si eu trebuia sa-i pun punct. N-am mai discutat cu ea o perioada, ea si-a cerut scuze si mi-a zis ca sunt singura ei prietena, ca o cunosc si alte lucruri.
Dupa 2 saptamani, i-am trimis un mesaj prin care ii ziceam sa i-as la locul unde ne intalneam noi.
Departeaza-te de ea o perioada si vezi cum reactioneaza. Daca sufera ca v-ati certat merita o a doua sansa, daca isi gaseste alte prietene si te ignora, renunta la ea.

| biiiabyby a răspuns:

Pai si ce face de e prietena ta cea mai buna?straight face Si mie mi s-a intamplat la fel, numa ca eu mi-am calmat prietena.happy