Faptul ca ai bacul spune multe despre tine unui potential angajator. Ii spune ca poti sa inveti, si in orice meserie e nevoie sa inveti continuu. Ii arata ca ai seriozitate, ambitie, capacitatea de a munci in forta cateva luni la rand, daca e nevoie. Orice angajator va prefera un candidat care are bacul, unuia care e absolvent de liceu, fara bac.
Tot mai multe locuri de munca, cer bacalaureatul luat. Nu prea faci mare lucru fara el.
Pai sunt 50 la suta cate nuniai bacul ti se pare tie ca aia 50 lansuta mor toti dă foame? Eu am bacu si nu am favut nimic cu el si.nu mi la.cerut.nimeni
Da, la.mall.nu stiu sigur restul dae daca 50 la suta nu au bacul aia ce fac mor de foame? si degeaba ai bacu daca nu te pricepi, ce ii pasa angajatorului sa te descurci sau sa ai bacu?
Sigur nu mori de foame, te multumesti cu o pozitie mai modesta. Ca sa fi bucatar bun trebuie sa faci cursuri, dar poti sa fi un bucatar improvizat. Daca esti un ospatar descurcaret, acolo ramai. Alergi intre mese si bucatarie toata viata, de cate ori vrei sa progresezi te lovesti de bac, iar cand vrei sa dai bacul te trezesti ca nu ai timp sa inveti.
Nici ca vanzator nu te angajeaza nimeni fara diploa de bac. Poate doar la carat saci de ciment pe santier sau poate la curatenie si cam atat. Si da, cam mor de foame aia care nu au bacul
Știu bucatar ospatari fara bac, avansati la fabrifa de cablaje si serios sunt 50 oa suta care nu au bacul deci moare uunate de Romania de roame? Eu il am dar nu mi.l a cerut nimeni
Nici nu cred ca se trece de 25% din populatie cei care nu au bacul.
anaaa2011 întreabă:
larisagiurca întreabă: