Ca sa zic asa, de scoala, sincer nu prea imi este dor. Dar de colegii/colegele mele, de nebuniile lor in fiecare zi, de rasetele noastre, de nebuniile in timpul orei imi este dor.
Eu as vrea sa inceapa scoala intr-un fel sau altul dar ar fi mai bine daca nu ar exista matematica
.
Succes!
Nu chiar deloc... abia astept sa o gat
. e stresanta, am avut si caderi de calciu din cauza stresului tezelor si am ajuns la spital.
Imi este dor de scoala si de colegi.Atata tot.De cand nu i-am mai vazut...[de aceea...nu de alta]
Mie nu imi e dor, dar vreau sa inceapa si sa treaca repede ca sa termin odata scoala asta ca m-am saturat de ea...imi e dor de nebuniile noastre in ore.doar atat.
NUUUUU. Pt ca anul asta ma muta la alta clasa de tocilari si stiu ca ma ast un an fff greu. Pana acum eram obisnuita sa invat la teze si la Biologie (mereu), Geo, Ist (rar). Dar anul asta o sa trebuiasca sa invat la toooate obiectele. In schimb de colegi imi e f dor si nici nu o sa ma fiu in clasa cu toii pentru ca s-a desfiintat cls, unuii au ramas repetenti altii au trecut.