| cannes112 a întrebat:

Vreau sa cer parerea voastra, sunt dreptaci si fac aproape totul cu mana si piciorul drept dar cand e vorba de fotbal sau orice alt joc cu mingea de fotbal joc cu piciorul stang, la fotbal cu prietenii centrez mingiile foarte bine(aproape la perfectie) unii imi zic ca am talent si mi-o zis sa ma bag la fotbal si sa joc ca sa ajung la vreo echipa, dar nu prea stiu ce sa zic niciodata nu mi-a placut sa joc ca sa ma vada cine-va mie imi place sa joc de placere... voi ce ziceti sa ma bag la fotbal la antrenamente?

Răspuns Câştigător
| iauru a răspuns:

Atata timp cat iti place sa joci si iubesti fotbalul poti fara nici o problema doar sa-ti placa ceea ce faci
dacca te apuci si te tii de treaba ai putea sa ajungi profesionist si de ce nu mai ales daca spui ca poti suta/ centra cu ambele picioare uita-te la jucatorii de la echipele mari pe cati ii vezi ca joaca folosindu-si amn2 picioarele.
si eu joc fotbal si cu stangu si cu dreptu n-am treaba, bine nu-s nu stiu ce talent da zic ca joc bine nu ma pasioneaza insa si nu cred ca m-ar atrage fotbalul profesionist dar tu de ce sa ratezi ocazia

0 răspunsuri: