| Furnicuta000 a întrebat:

Vreau sa fac cadou cuiva un glob personalizat cu poza cu familia si am gasit o singura poza si aia e de la whatsapp de la profil. A descoperit cineva cum sa salvezi poza de la wapp? Exista vreo aplicatie ceva?
Si pentru bagatorii de seama: nu am alta poza! Nu am gasit nici pe Facebook, nici la rude si nici nu pot sa-i cer o poza ca ar fi ciudat, e totusi sefa mea! Deci nu veniti cu comentarii stupide de genul "cere-i poza"

10 răspunsuri:
| GeorgeSimionOIaPeLaSpate a răspuns:

Screeshot si dupa dai cut din setarile din galerie

| Furnicuta000 explică (pentru GeorgeSimionOIaPeLaSpate):

Ai incercat sa faci ss la poza de wapp? Ia incearca si spune-mi daca merge

| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Da, merge

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Cum sa mearga? Ai fumat ceva?

| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Uite merge. Eu am facut screenshot. Cel putin pe Android.
Ai oricand si optiunea de web pe whatsapp unde poti face ce printscreen uri vrei

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Nici la mine nici la vreun cunoscut de-al meu nu merge din cauza setarilor de confidentialitate. Merge doar la grupuri nu si la persoane. Dar o sa incerc cu web whatsapp sa vad

| Solane a răspuns (pentru Furnicuta000):

Merge. Dar depinde de telefon daca poti face.
Vezi ca poza se poate afisa marita. La contacte apesi pe poza, nu pe nume.

| Furnicuta000 explică (pentru Solane):

Ce telefon ai? Mie imi zice clar ca nu e permis din cauza setarilor de confidentialitate

| Solane a răspuns (pentru Furnicuta000):

Samsung. Dar setarile alea le face cealata persoana, nu tu.
Incearca asa: Clic pe "trimite mesaj" apoi clic pe imaginea persoanei (nu pe nume). Iti afiseaza poza si mai dai un clic pe ea. Atunci e afisata pe tot ecranul. De acolo faci captura ecran. Aici depinde de telefon cum poti face.

| Furnicuta000 explică (pentru Solane):

Am rezolvat. Pe telefon nu merge de nicio culoare si nu e vorba de ce a setat cealalta persoana, nu merge la nimeni. Dar pe whatsapp web merge