E una din cele mai obositoare zile, la fel ca si zilele Craciunului, Pastelui...Nu fac nimic special, raspund cu un zambet fortat la aproape toate felicitarile si urarile si astept sa ia sfarsit cat mai repede. Am tot zis ca o sa-mi inchid telefonul de ziua mea, dar anul asta cred ca o s-o fac.
Prefer ca in zilele obisnuite sa fac lucruri deosebite, fie ele marunte dar pentru mine sunt importante.de obicei cand e ziua mea sau e o sarbatoare prefer sa nu fac nimic pentru ca nu vreau sa fac ceva doar pentru ca in ziua respectiva trebuie si pentru ca asa fac toti...
Ziua mea. Inconjurata de prieteni, multa bere, distractie. Spre dimineata se lasa cu cu dureri de capo si ameteala.
Ziua mea este normala.In fond, daca nu am facut ceva special 363 de zile (luand in calcul si onomastica), de ce as face de ziua mea? La urma urmei, mai sunt atatia altii care sunt nascuti in aceeasi zi cu mine...
Prefer sa am liniste sufleteasca, nu ma extaziez cu nimic deoarece nu fac altceva decat sa realizez ca am mai imbatranit cu un an si nu prea am realizat nimic.
Caci, nu-i asa? Viata nu se numara neaparat in ani ci in realizari...
De fapt fac exact lucruri care nu imi plac.In primul rand, trebuie sa am o petrecere.De ce? Pentru ca dupa 17 ani de convietuire in comun cu mama nu intelege ca petrecerile sunt in fruntea listei cu lucruri pe care le detest![]()
Ce poate fi mai rau decat o petrecere? O petrecere surpriza![]()
Ziua mea ideala de nastere ar fi undeva in Moldova, singura, cu telefonul inchis ca sa nu mai fiu nevoita sa raspund la mesaje patetice care imi ureaza multi ani inainte. Ce bine ar fi
Zilele astea obisnuite sau cea aniversara? Caci daca e aniversara... e ca toate celelalte, uneori nici cei apropiati nu-si amintesc si nici eu nu ma prea agit.
Mi s-a intamplat intr-un an, la 28 de ani sa uit ca suntem in 28!![]()
Dar pe tine, furni, care treci din regn in regn, nu te uit si spun sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
Sarut furnica, tulpina... ce-oi mai fi si oi mai vrea!
handsome990 întreabă:
JustThat întreabă: