Cem mai probabil va trebui sa ne facem declaratie pe propria raspundere si cand vom merge sa ne cumparam brad de Craciun.
Trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor.Inmormantarile sunt mult mai rapide si mai ieftine.
Eu citesc mult Biblia și mă rog și asta îmi dă liniște și pace, de mult îmi doream să am mai mult timp pentru asta. Eu cred ce spune Biblia, că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce îl iubesc pe Dumnezeu Romani 8/28
Aia e, facem declaratie, nu e o problema, pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc, ca nu are de ce.
Cu inmormantarile da, si in Italia, e f bine, a murit omul, l-a bagat in cosciug si gata, la crematoriu gratis, nu mai dadeai tu 5000 pentru asta si 7000 daca vroiai inmormantat.
Si ca nu vezi mortul (cum isi faceau aia probleme), nici nu e nevoie, nu ajuta decat sa-ti faci rau, ar trebui sa existe serviciul asta peste tot contra cost la cerere, adica a murit cineva, chemi firma, din momentul ala nu mai ai tangenta tu si gata, nu sa merg eu dupa acte, sa merg sa vb cu popa la cimitir, sa ma duc acolo, sa comand la firma chestii de impartit, nu tata, ca oricum cat era in viata omul eram alaturi de el, acum nu mai conteaza. Si ca sa fie mult mai simplu, la crematoriu e solutia, nu groapa si altele de genul.
Noi nu am fost pregatiti pentru asta! la fel cum a fost si la colectiv! din punct de vedere medical asta!
Altii au stat luni sau ani de zile in transee, au luptat pe diverse fronturi, etc, iar tu esti ingrozita ca stai in casa si te uiti la TV...
Sincer ma uit din cand in cand la stiri sa vad ce se mai spune despre virus, pe internet nu mai citesc mai nimic despre asta, am obosit efectiv sa vad mereu, sunt si alte activitati in casa de facut decat sa ma informez de Covid-19. Psihologic, da stau prost, caci am avut de suferit mult, job si locuinta pierduta, desi asta nu in inseamna ca nu lupt pentru ceva mai bun. Incerc sa-mi distrag atentia si sa gandesc pentru viitorul pe care ma asteapta, in bine vorbind. Daca as fi ascultat tot la stiri si toate prostiile de pe Facebook multe stiri false, as fi fost la vreo clinica de psihiatrie de mult!
Foarte frumos, profesional și util, îți mulțumesc pentru modul de abordare matur, practic, încurajator, deschis al acestui subiect!
Despre anxietate, atacuri de panica, depresie si credinta : https://cusidespreanxietate.blogspot.com
Claudia_Alexandra_1997 întreabă:
ZeulMuschilor întreabă: