| catalin65 a întrebat:

Buna, TPU!
Ma simt pierdut, ma simt aerian, ma simt incomplet de cand a inceput toata aceasta nebunie. Orice as face nu reusesc sa imi revin. Mai ies si pe afara, nu stau chiar izolat, insa degeaba. Cum sa imi revin?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
| SimonaPSI a răspuns:

Catalin, nu esti pierdut! Esti cu noi, suntem impreuna in asta. Faptul ca iti pui aceste probleme, inseamna dimpotriva, ca resursele si speranta sunt la tine. Aseaza-le in ordine si vei vedea totul mult mai limpede. Priveste totul ca pe un test de adaptare. Lucrurile revin incet incet la normal iar tu vei fi pregatit sa continui tot ce ti-ai propus in scurt timp. Succes in toate!

Simona CarstoiuSimona Carstoiu
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Comunica cu cineva constant