| Blackwidow678 a întrebat:

Trecem printr-o perioadă urâtă cu toți. Acest coronavirus ne-a dat viețile peste cap, sper ca sunteți cu toții sănătoși și în siguranță. Ce părere aveți despre acest virus? Despre tot ce se intampla in lume? Ministerul educației a declarat că anul scolar nu se va îngheța, dar exista totusi această posibilitate in continuare. Ce părere aveți se va îngheța oare anul scolar? Cand vom scapa de acest virus? Va fi totul bine? Va intreb deoarece aceste intrebari ma neliniștesc si voiam sa aud si alte păreri. Mulțumesc! happy

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poți suna la numere puse în regim de voluntariat pentru corona virus să întrebi, îți faci mai mult bine decât ascultând toate conspirațiile ăstora de aici

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil o sa recuperați prin iulie ai august. Toti specialiști preconizează ca in iunie nu vor mai fi nevoie de masuri drastice de izolare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce părere aveți despre acest virus?
Nu este nici primul. Prin 1919 a fost gripa spaniolă, pornită din USA, care a omorât milioane. Și nici ultimul, este acela cu care ne confruntăm azi. Peste un an, mai poate să apară altul.
-----
Despre tot ce se intampla in lume?
Lumea toată luptă cu virusul.
-----
Ministerul educației a declarat că anul scolar nu se va îngheța,
dar exista totusi această posibilitate in continuare. Ce părere aveți se va îngheța oare anul scolar?
Și prognoza mea, și dorința tuturor, este ca anul școlar să nu înghețe.
Dar dacă situație se înrăutățește foarte tare, se va întâmpla și asta. pentru ca să nu inghețe ar fi necesar ca să se ridice starea de urgență până la 1 iunie. Asta se poate întâmpla doar dacă numărul îmbolnăvirilor scade până atunci foarte tare. Deocamdată crește. Nu se poate face o prognoză sigură, ce se va întâmpla peste 2 luni.
---
Cand vom scapa de acest virus?
Nu vom scăpa în sensul ca el să dispară complet. Dar vaccin vom avea sigur. Prin vaccinare, forța, impactul lui va fi aproape zero.
---
Va fi totul bine?
Da, din acest punct de vedere se va reveni la normal, astfel va fi bine, poate nu chiar totul tot.

| Mosotti a răspuns:

Parere proasta am. Nu mai fi nelinistit ca nu este cazul, oricum ce o fi o fi, fruntea sus si accepta oricare realitatea o fi.
Asta e, se mai intampla si viruseli din astea, mai ales cu incalzirea globala care da peste cap multe chestii si poate duce ca virusii sa mai faca niste mutatii la care nu suntem imuni.

Daca se ingheata anul nu dispera, o sa incepi la anul din nou anul asta, mai stai prin scoala un an, nu e mare pierdere, ca e chiar frumos la scoala.
Mi-e greu sa cred ca nu se ingheata, dar sa vedem.
Daca va fi bine sau nu depinde de noi, daca vom respecta regulile impuse si nu ne batem joc, avem sansa ca dupa 15 mai sa incepem sa iesim liber, daca nu, putem sta mult si bine asa.
Ca si daca dupa 15 mai iesim, tot nu-s permise aglomeratiile inca.
Oricum s-a zis acum o ora la TV ca minim 6 sapt ar trebui sa mai stam acasa (deci cam pana pa 15 mai), mediu 8 si ideal 10.

Stai linistit acasa, fa ce se poate face ca-s multe de facut acas asa cum tot zic la n intrebari de aici, si va fi bine. Nu mai intra in panica, ca frica este caracteristica oamenilor slabi in general, iar cei tari nu ca nu au frica pentru ca nu au motive, nu au frica ca nu se tem indiferent de ce se intampla, accepta orice li se va intampla si aia e.

Întrebări similare