| GamingSoloInRetea a întrebat:

Ce părere aveți de nevaccinati?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Una foarte bună. Au rezistat unei propagande continue și unei presiuni sociale semnificative. Ca nevaccinat o duc perfect, apropo.

| GamingSoloInRetea explică (pentru T0T):

Ai votat cumva Simion și Georgescu?

| T0T a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Cu tot respectul, dar am răsfoit prin răspunsurile tale și văd că ești bine fixat pe tâmpeniile tale, exact alea de care vorbeam când spuneam de propagandă. Repeți fix aceleași lucruri care ți-au fost impregnate în creier. Chiar nu am timp sau dispoziție pentru asemenea discuții. Ți-am răspuns la întrebare, zi faină!

Deci in concluzie ai votat Georgescu și Simion, dar nu vrei sa recunoști

| ania a răspuns:

Foarte buna. Din cei 4 copii pe care i-am născut pe 2 i-am vaccinat pe 2 nu. Pe ultimii 2 nu i-am vaccinat pentru ca atunci cand fiica mea mai mare avea 4 ani am intalnit o fetiță de vârsta ei care arată ca o leguma, nu vorbea, nu umbla si mama ei a spus ca pana la 1 an fusese un copil normal, umbla, fugea, spunea mama si dupa vaccinul primit la 1 an in câteva zilele a devenit leguma. Apoi am vizitat si o doamna care avea pe perete o poza cu fiul ei care la 7 ani a murit la 3 zile după un vaccin primit primit la scoala. Apoi am vorbit cu o profesoara de la o școala cu copii autiști si a sous ca din cei 14 elevi care ii are, 7, după spusele părinților, au devenit autiști la scurt timp după un vaccin.
Cei nevaccinati sunt mult mai sănătoși, pe cel mai mic al meu, de 7 ani nu l-a consultat doctorul deloc de la ieșirea din spital.

Vezi ca ai votat? Și probabil ești și bigot și crezi în aberația aia de religie

Întrebări similare