| andreea141 a întrebat:

Acum 2 saptamani am cunoscut un baiat(18 ani).e foarte ok, de treaba. vorbim zilnic pe mess/prin sms...problema e ca eu am 14 ani.si mna,nu prea stiu ce sa fac.m-a chemat in oras si i-am zis ca o sa iesim, dar sa mai treaca ceva timp.si o alta problema ar fi ca el iese aproape in fiecare zi cu prietenii lui,de fapt mai multe fete,care mna, nu stiu daca sunt doar simple amice si nu prea stiu ce sa cred..in rest, vorbeste foarte ok cu mine si imi zice unele lucruri foarte dragute.please help

13 răspunsuri:
| FcRb1923Madalin a răspuns:

Lucruri dragute? da-mi exemplu big grin

| anonimm123456789 a răspuns:

Poi hai sa iti zic ceva eu cu prietenul meu mam cuplat cand aveam 14 ani si el implinea in 8 zile 19 si tot asa imi vb frumos avea multe prietene in jur si uite dp ani de zile suntem fericiti.

| T4ny4 a răspuns:

Minora-major! Aici ai raspunsul!

| andreea141 explică (pentru FcRb1923Madalin):

L-am intrebat ce-i place lui(in general)..si a zis ca ii place sa vorbeasca cu mine. apoi l-am intrebat ce ii mai place si a zis ca atunci cand ii trimit pupici.bine,mai sunt si alte lucruri.dar cred ca cel mai mult imi place la el faptul ca este fooooarte sincer cu minebig grin

| andreea141 explică (pentru T4ny4):

Da...cam la asta ma gandesc si eu
desi nu pare genul ala de persoana care sa profite de fete.

| T4ny4 a răspuns (pentru andreea141):

Eu n-am nimic cu faptul ca vrei o relatie sau ceva la varsta asta.Dar cu un baiat de varsta ta.Acum esti vulnerabila, pentru ca crede-ma, toate am fost innebunite de un baiat mai mare decat noi.Eu am 23 de ani, si personal, mi se pare ciudat ca el la 18 agata o fata de 14.Nu stiu sincer ce sa zic...decat sa ai grija! Nu ti se pare genul pentru ca acum il placi, nici n-ai putea sa-l vezi altfel! Dar nu e ok, pur si simplu1Eu,daca erai sora-mea, il bateam pe ala de se caca pe el!

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru andreea141):

Aha thinking nu stiu ce sa zic ...iesi cu el

| AkexD a răspuns (pentru T4ny4):

Oi fi și tu vreun pui de Chuck Norrisbig grin. Să fim serioși, pe cine încercăm să păcălim? Ce încerci, de fapt, să arați?
Las-o să se convingă ea de chestii, până la un anumit punct.
Nu lua asta ca pe ceva personalkiss.

| T4ny4 a răspuns (pentru AkexD):

Daca ea a postat aici intrebarea, de ceva e nesigura.Si e clar ca de ceva se teme. Oricum ai lua problema si-ai analiza-o, nu e ok.Sunt iubita lui Chuck Norris.

Și eu care eram gata să te cuceresc. Huh,mama lui.sad.
Nu ai de unde să știi,dacă, din ceea ce probabil se va naște între ei, n-o să iasă ceva drăguț.
Acum, chiar mă și tem că ai luat-o ca pe ceva personal, mai ales cu..Chuck.

Era o gluma.E doar un prieten Chuck laughing Nu stiu de ce simt nevoia sa fiu protectiva cu fetele mai mici decat mine.De acolo si reactia.

Aceeași nevoie o regasești și la mine, în ceea ce te privește. Oricum, nu m-ai convins. Mă înspăimântă Chuck. laughing

laughing

Întrebări recente