Incearca sa il suni, sa vezi care e faza. Zii ca ai vrea sa te intalnesti cu el azi. Nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau inainte, vezi prima data care e motivul pentru care face asta.
E posibil sa fii prea insistenta si nu ii dai parte de intimitatea aia necesara pentru toti. Cand cineva e pe capul tau tot timpul e si normal ca sa incerci sa o eviti. Toata lumea are nevoie dep utin spatiu personal care sa nu fie invadat de nimeni. Si aici ma refer la toata lumea. Incearca sa nu il mai privezi de libertate
. Sunt baiat si stiu despre ce vorbesc, chiar e nasol cand prietena iti cere sa ii zici orice ce faci, chiar si cand stai degeaba
Dar inainte imi zicea tot tot tot,fara sa il intreb eu nimic. Si acum abia mai vorbeste...el e si sagetator si stiu ca are nevoie de libertate, dar nici chiar asa, Suntem impreuna, ar trebui sa vorbim mai mult, nu mai putin. ma ingrijoreaza
In primul rand incearca sa vorbesti cu el, sa vezi care e problema de se comporta asa. Poate trece printr-o perioada mai delicata si are nevoie sa fie putin singur. In cel mai rau caz e sa nu mai vrea sa fie impreuna cu tine sau sa ii placa de alta. Dar asta in cel mai rau caz.Cum se comporta cu tine cand va intalniti?
Nu te mai vrea, vroia doar o aventura.Nimic nu e mai frumos decat sa vrei sa.ti petreci timpul cu persoana iubita
Pai avand in vedere ca la prima intalnire el m-a sarutat o gramada,desi eu nu voiam la inceput, are grija de mine, ma tine de mana, ma tine in brate si povesteste toata viata lui, m-a dus acasa cu masina lui...adica eu nu voiam o relatie, sau nu eram asa sigura.Dar nu stiu, pur si simplu m-a facut sa il iubesc.Si acum mi se pare ca alerg dupa el si nu rezist fara sa vorbesc cu el...
Deci se comporta la fel, dar numai o singura data v-ati intalnit? Pai esti indragostita si daca vezi ca se comporta altfel iti imaginezi ca nu mai vrea el nimic
. Mai propune-i o intalnire sa vezi cum reactioneaza, cum se comporta cu tine.
Daa,stiu ca sunt indragostita..trebuia sa ne vedem saptamana asta de 2 ori, dar a fost plecat in alt oras. ai a zis ca ne vedem sigur.dar cand, nu stiu.s
Pai asteapta sa revina in oras. e plecat cu munca sau vacanta? Stai linistita, esti agitata din cauza ca esti indragostita si tie frica sa nu il pierzi
Si interpretezi orice miscare a lui o cale de a scapa e tine
A revenit. dar pana la ora asta nu am vorbit deloc..si stiu ca s-a trezit.Altadata imi zicea neata, ceva...
Da, esti prea insistenta, baietilor le plac fetele mai linistite mai timide. nu sa fie toata ziua tocati la cap de disperate