|

Ajutor! Am facut cred, cea mai mare prostie ever...i-am spus iubitului meu ca-l iubesc.Multi vor spune ca e ceva normal si sunt eu nebuna, dar eu sunt extrem de orgolioasa si tin la principiile mele ca ochii din cap. Avem doar 6 luni,adica e putin si nu am vrut sa-i zic pentru ca,sa fim seriosi,baiatul trebuie sa zica primul,nu? El mi-a dovedit prin multe fapte si gesturi ca tine la mine si ma iubeste,doar ca nu e genul romantic,dar mereu are grija de mine si ma intreaba cum mi-a fost ziua,plus alte lucruri,are nervi de otel, imi suporta toanele, etc.Am iesit in seara asta cu prietena mea, care m-a intrebat scurt daca am sentimente pentru el si normal ca am zis da.Atunci ea m-a obligat sa il sun si sa ii spun(el e la facultate,sesiune, chestii).I-am spus, iar reactia lui a fost una de virgin.Ideea a ca era foarte bucuros si mi-a zis ca ma iubeste si el si ca nu se astepta sa spun. Faza e ca ma simt foarte josnica pentru ca am zis eu prima, pur si simplu ma simt ca pleava societatii.Nu stiu de ce,dar viitorul e imprevizibil si nu vreau sa ii las impresia de disperata sau indragostita,ca mai tarziu sa mearga pe principiul:"Ehe, fac ce vreau din ea ca e lulea dupa mine!".Nu l-as vedea genul care sa-si bata joc, pentru ca a fost in trecut bataia de joc a cuiva si eu la fel in trecut si mna...

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Serios? Si eu sunt foarte orgolioasă și am anumite principii, dar tot eu i-am spus prima că îl iubesc
Și sunt cu el de 2 ani jumătate, el nu mi-a spus nici măcar odată că ma iubește... mereu mi-a arătat.
Nu ar trebui să te simți înjosită.
Ai spus până la urmă ceea ce simți...

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt mai bine decat pe voi insiva. Parerea mea este ca relatia aceasta nu va dura mult daca nu iti schimbi atitudinea fata de el. Cu ce ti-a gresit? Incearca sa te comporti ca o persoana normala intr-un cuplu...

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca ai fite si fumuri in cap, nu orgoliu. Mi-e efectiv scarba de atitudinea ta.

| a răspuns:

Stai asa...de cand un baiat e "obligat" sa-si recunoasca primul sentimentele?
E o chestie planificata mai nou, sau cum?
Poate sunt eu mai de moda veche, dar chestia asta cu "spui tu primul" imi pare mai mult ca o joaca de copii.

| a răspuns:

Cu asemenea atitudine mă mir cum de stă cu tine.
De când e obligatoriu ca un băiat să facă primul pas?

| a răspuns:

Lasa orgoliile prostesti, trebuie sa te maturizezi, in situatia descrisa de tine e bine ca ai facut acea declaratie, el probabil te va iubi mai mult

| a răspuns:

Da,cand ai scris ca te simti „foarte josnica" pentru ca i-ai zis tu prima ca-l iubesti m-am cam dat peste cap putin, pentru ca initial am crezut ca o sa spui o poveste frumoasa de dragoste, dar nu a fost asa si m-am intristat.Bine,oricum eram deja facut praf ca am citit doua intrebari aici in care povesteau  2 domnisoare cum ca au niste relatii reusite dar nu au facut sex timp de 365 de zile, respectiv 540 de zile.In fine, nu stiu ce sfat sa iti dau, dar parerea mea e ca in timp vei reusi sa treci peste, trebuie doar rabdare.Si sunt sigur ca ti-a fost invatatura de minte, nu cred ca o sa repeti greseala si o sa-l ceri tot tu in casatorie, cand va veni momentul. 

| a răspuns:

Daca ai o problema ca el stie ca esti indragostita de el, daca ai o problema cu exprimatul sentimentelor fata de el in masura in care el ti-a aratat ca te apreciaza, e clar ca ai tu o problema, nu el. E clar ca nu-l iubesti.

Si mai este un aspect clar. Spuneai ca si tu si el ati fost abuzati sentimentaliceste in trecut. Iar tu l-ai etichetat fara probleme ca "a avut o reactie de virgin" si ai spus asta la modul peiorativ, batjocoritor. Este foarte clar ca, cauti un alt abuzator. Motivul real pentru care te simti josnica si pleava societatii nu este pentru ca te-ai deschis acestui om, ci pentru ca, credeai ca si asta este un abuzator devreme ce nu-ti zicea "te iubesc", iar cand a avut reactia "de virgin" ai aflat ca e un baiat cuminte care nu te va ABUZA cum sperai. De asta te simti groaznic. Ai atat de putin respect pentru acest baiat incat simti dezgust numai cat ii dai de inteles ca simti ceva pentru el. Tu esti aia dezgustatoare. Am o rugaminte la tine, NU PROCREA, nu-l polua pe baiatul asta cu genetica ta mediocra. Femei ca tine merita sa moara singure. Atat am de zis.

| a răspuns:

Nu esti josnica daca îi spui ce simti, esti josnica daca crezi ca el ar trebui sa iti spuna primul, ai principii ciudate, uni baieti sunt mai introvertiti si nu iti spun direct, dar iti demonstreaza prin fapte.

| a răspuns:

Mai faceți și voi primul pas, nu doar băieții.

| a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

Mai avem puțin și vă **** numai noi :-P :-)

| a răspuns:

Dacă nici după 6 luni nu i ai spus că îl iubește, ce relație mai e aia?

| a răspuns:

Woaw. astea da principii. dacă tu le numești asa, eu as spune mai bine ca îți impui anumite lucruri din orgoliu. Ideea e ca sunt complet greșite, ești femeie. fii calda, asa cum trebuie, nu de gheata, dacă omul îți demonstrează ca te iubește tu măcar spune asta.